.

.

Кърпи за баня JEONSWOD, комплект от 3 теми, впитывающее и быстросохнущее кърпа за възрастни, меки кърпи за баня от чист памук за възрастни (Цвят: D, размер: както е показан?

Кърпи за баня JEONSWOD, комплект от 3 теми, впитывающее и быстросохнущее кърпа за възрастни, меки кърпи за баня от чист памук за възрастни

BGN 3.33

Наличност
На склад

Увеличете дебелината, като я прави по-удобнаТънки и плътни шевове, единни и дебели крака, силни и издръжливи.Силно впитывайте водата, изглежда далеч капчици вода от тялото.Висококачествен памук от дългия штапеля, по-приятен за кожата.На разположение разнообразие от цветове.Увеличете дебелината, направете по-удобни, Тънки и плътни шевове, единни и стегнати крака, здрави и трайни, те са добре абсорбира вода, се отстранява капки вода с телесна маса от висококачествен памук, с дълги дрямка, по-приятни за кожата. На разположение в много разнообразни цветове Спецификация : кърпи за баня 160x80 см В комплекта са включени : 1 * кърпи за баня + 2 * полотенцо1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към актуальному продукта модел под формата на листата памук за дома, за пътуване, удължена кърпа за баня, плажна кърпа за йога, подарък за двойка.

Опции за продукта

Bath towel 160x80cm:
Package includes:
1*bath towel+2*towel
1. Due to manual measurement, please allow 2-3% error. Before you bid, make sure you don’t mind.:
2. The color may vary due to different monitors, please refer to the actual product:
Cotton Leaf Pattern Home Travel Lengthen Bathroom Towel Beach Gym Yoga Sweat Towel Couple Gift :

Свързани продукти