.

.

Настолен Органайзер CHBC - Органайзер за съхранение на химикалки и за офис, училище, Стоки за дома, Прозрачен Държач за Съхранение на Химикалки, 7 офиси (Червен)

Настолен Органайзер CHBC - Органайзер за съхранение на химикалки и за офис, училище, Стоки за дома, Прозрачен Държач за Съхранение на Химикалки,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Вие ще получите 1 бр държач за химикалки.Този прозрачен калъф-органайзер за химикалки, изработени от качествена пластмаса, лесен, водоустойчив и дълготраен. 7 отделения с различна височина и размери, тесни са идеални за съхранение на различни самоличност, автобусни карти, именни карти; Най-високите отделения за писалки, предназначени за съхранение на цветни моливи, писалки за чертане, инструменти за маркиране, линии или кисточек за грим.Долните са предназначени за телбод, лепило, червило, лак за нокти, ластиков, кламери за хартия, дистанционно управление и т. Може да се използва за домашни и училищни канцеларски материали, офис консумативи, инструменти за грим и малки предмети от бита.Направете всичко е добре организирано.Размер на около 11x11x9cm/4.Вие ще получите 1 бр. държач за химикалки.Този прозрачен калъф-органайзер за химикалки, изработени от качествена пластмаса, лесен, водоустойчив и дълготраен. 7 отделения с различна височина и размери, тесни са идеални за съхранение на различни самоличност, автобусни карти, именни карти; Най-високите отделения за писалки, предназначени за съхранение на цветни моливи, писалки за чертане, инструменти за маркиране, линии или кисточек за грим.Долните са предназначени за телбод, лепило, червило, лак за нокти, ластиков, кламери за хартия, дистанционно управление и т. Може да се използва за домашни и училищни канцеларски материали, офис консумативи, инструменти за грим и малки предмети от бита.Направете всичко е добре организирано.Размер на около 11x11x9 см / 4.Характеристики : Прозрачен настолен органайзер.Този прозрачен калъф-органайзер за химикалки, изработени от утолщенного на екологично чиста пластмаса, лек, здрав, компактен и много издръжлив.Перфектно за вашия офис маса, тоалетна масичка в спалнята, мивка в банята, ръчно изработени мивки, кухненски плотове и т. ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМЕРИТЕ.Капацитет за актуализиране, размер на около 4,733 4,33 х х 3,54 инча. 7 отделения с различна височина и размери, са подходящи за настаняване на всички училищни / офис офис консумативи, козметични принадлежности на едно място.Лесен и удобен достъп.НЯКОЛКО ОТДЕЛЕНИЯ.Освободете отделения за съхранение, които се предлагат в различни височини и размери.Най-голямото и най-високо отделение за химикалки, предназначено за поставяне на цветни моливи, писалки за чертане, инструменти за маркиране, линии или на четки за грим.

Опции за продукта

Свързани продукти