.

.

Бюро на колене за възрастни, Сервировочный масичка Saviki за закуска с Тава за лаптоп на Сгъване на Крака, малка странична маса от МДФ с Подстаканником, малка страничн?

Бюро на колене за възрастни, Сервировочный масичка Saviki за закуска с Тава за лаптоп на Сгъване на Крака, малка странична

BGN 1.67

Наличност
На склад

?【Компютърна маса с регулируема голям размер】 Супер голям поднос за легло с размерите на преносим компютър е 16,14 "D x 23,62"W x 10,63"H Този компютърен се маса, оборудван с настолен маса за лаптоп с шест регулируеми височина (0 °-36 °), можете да изберете удобна височина и го определи, Забележка : Забележка : Подходяща за преносими компютри с размер на по-малко от 15 см или с тегло по-малко от 6,61 килограм. ?【Нов дизайн за отвеждане на топлината】 Ново устройство за разсейване на топлината на маса за лаптоп може да помогне на вашия компютър да разсее топлината и увеличаване на срока на експлоатация на компютъра.Не е нужно да се притеснявате за срока на експлоатация на компютъра си поради невъзможност да се отвръща на топлина. ?【Здрав масичка-поставка за лаптоп】 поставка за лаптоп за легло, изработени от МДФ, 4 крака плот за маса са изработени от силиконов материал, който притежава най-добрата противоскользящим ефект, който може да се монтира навсякъде, където искате, например, на леглото, на дивана, пода или върху килима, без да се притеснявате за това, че маса опрокинется.Тава за лаптоп нетоксичен, влагоустойчив, отговарят на високи, устойчив на надраскване и високи температури.Можете да го използвате безопасно. ?【Многофункционален разтегателен диван-маса】 да Инсталирате, не е нужно, просто отворете го и го използвайте.Благодарение на своя сгъваем дизайн може лесно да се съхранява в ъгъла на стаята, без да заема при него няма място.Тази маса за лаптоп е подходящ за повечето случаи и ще бъде вашият помощник в интимния живот. ?【През целия живот за обслужване на клиенти]】Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля свържете се с нашите надеждни послепродажную услугата, ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. ?【Компютърна маса с регулируема голям размер】 Супер голям поднос за легло с размерите на преносим компютър е 16,14 "D x 23,62"W x 10,63"H. Този компютърен се маса, оборудван с настолен маса за лаптоп с шест регулируеми височина (0 °-36 °), можете да изберете удобна височина и го определи, Забележка : Забележка : Подходяща за преносими компютри с размер на по-малко от 15 см или с тегло по-малко от 6,61 килограм. ?【Нов дизайн за отвеждане на топлината】 Ново устройство за разсейване на топлината на маса за лаптоп може да помогне на вашия компютър да разсее топлината и увеличаване на срока на експлоатация на компютъра.

Опции за продукта

Свързани продукти