.

.

Противотуманная машина IMONE с диско светлини и 9 светодиодни лампи 500 W Димна Машина Коледа, Хелоуин с Безжично дистанционно управление Автоматично Преносима Градин?

Противотуманная машина IMONE с диско светлини и 9 светодиодни лампи 500 W Димна Машина Коледа, Хелоуин с Безжично дистанционно управление

BGN 44.49

Наличност
На склад

【Нетоксичная и голям капацитет 】 противотуманная машина с мощност 500 Вата изходна мощност достига до около 2000 CFM на разстояние от 3 до 4 метра, продължителността е около 25-30 секундиСертифициран от FCC, CE и ROHS за безопасно производство, тъй като не отделя токсични газове. резервоар с обем 350 мл осигурява дълготрайна образуването на мъгла. 【СТРАХОТНО СВЕТЛИННО ШОУ】 Новата версия е оборудвана с диско осветление.Можете да включите ключа на задния панел на устройството за управление на използването на тези диско-лампи, и има 9 led лампи са с фиксирани цветове, всички ефекти могат да работят заедно или поотделно с помощта на безжично дистанционно управление е идеално за подобряване на атмосферата на Хелоуин, на празници, на сватби, партита, концерти на живо, на сцена. 【РЕЖИМ на НЕПРЕКЪСНАТО СЪЗДАВАЩИ】Противотуманная машина IMONE много лесна работа.Всичко, което трябва да направите, е да се излее течността за замъгляване на резервоара за вода и включване на прекъсвач.След това дистанционно управление може да управлява световыми ефекти и пръскане на дим отделно, Противотуманная машина може автоматично да продължи пръскане след всяко подгряване. 【ТРАЙНИ И ПРЕНОСИМИ】Коптильная машина IMONE е изработена от алуминий и желязо, така че е различно лек, устойчив на корозия и дълготрайност.Той има много добър ефект за отвеждане на топлината, а здрав материал осигурява дълъг експлоатационен живот.Коптильная машината е оборудвана с дръжка за удобство за носене. 【ТОПЛО ПРЕДЛОЖЕНИЕ】 Изчакайте около 3-5 минути за загряване, когато светне зелен индикатор на бутона "Мъгла", се посочва в това, че колата ще е готова за работа.Когато тази противотуманная машината се пълни с течност, тя може да работи непрекъснато в продължение на час и тя трябва да изключите до изразходване на течности, за да се гарантира сигурността. 【Нетоксичная и голям капацитет 】 противотуманная машина с мощност 500 Вата изходна мощност достига до около 2000 CFM на разстояние от 3 до 4 метра, продължителността е около 25-30 секунди.Сертифициран от FCC, CE и ROHS за безопасно производство, тъй като не отделя токсични газове. резервоар с обем 350 мл осигурява дълготрайна образуването на мъгла. 【СТРАХОТНО СВЕТЛИННО ШОУ】 Новата версия е оборудвана с диско осветление.Можете да включите ключа на задния панел на устройството за управление на използването на тези диско-лампи, и има 9 led лампи са с фиксирани цветове, всички ефекти могат да работят заедно или поотделно с помощта на безжично дистанционно управление е идеално за подобряване на атмосферата на Хелоуин, на празници, на сватби, партита, концерти на живо, на сцена.

Опции за продукта

Свързани продукти