.

.

Bellelfin 24 бр. Къси Режийни ноктите, Кръгли Режийни Ноктите, Пълно Покритие, Средни и Гланц Градиентные Розови Нокти за жени и Момичета, Включва Мини-Пилочку, стик за ко?

Bellelfin 24 бр. Къси Режийни ноктите, Кръгли Режийни Ноктите, Пълно Покритие, Средни и Гланц Градиентные Розови Нокти за жени и Момичета,

BGN 3.49

Наличност
На склад

【Кликнете върху ноктите, дизайн】 в комплект 24 бр административни нокти с овална форма е със средна дължина, с градиентным дизайн телесен розов цвят, 1 лист на лепило табове, пила за нокти и дървена пръчка, повече нищо да купувате, не е нужно. 【Дълготраен и естествен вид】 средно през цялата преса bellelfin за нокти е изработен от качествени материали abs, здрав, това не е лесно чакъла и почивка.По-тънък от живеца, който е добре ляга на вашите естествени нокти.Горната част на накладного на нокътя има стегнат дизайн и гланцирано гелевое покритие, което гарантира, че вашите нокти никога не пренебрегнете космически и не расщепятся!. 【Лесна употреба】 тези общи ноктите може да се носи директно, без лепило или лак за нокти и без време за съхнене.Вие лесно ще постигнете салонного маникюр в домашни условия за броени минути.Те са здрави, и когато се използва с качествено лепило за нокти им може да бъде достатъчно за 1-3 седмици. 【Кратко натискане на размера на нокти】 10 размери от № 0 до № 9, това е докосването на ноктите, пронумеровано на една ръка, за да лесно да се намери подходящ размер. 【Широко се използва】Акрилни нокти press on наистина са подходящи за танцови партита, екскурзии в почивните дни, сватби, партита, Коледа, Хелоуин, ще получите за това много от благодарност.Гланц френч-преса за нокти - идеален подарък за приятелка, съпруга, приятели и роднини.Кликнете върху ноктите със средна дължина, с наклон телесен розов цвят, с пълно покриване на френските административни ноктите на жените и подрастващите момичета Стоки включва : 24 бр. френски режийни ноктите с наклон телесен розов цвят + 1 лист самозалепващи етикети + 1 двустранна пила за нокти + 1 дървена пръчка за кожичките със Средна дължина, кликнете върху ноктите Характеристики цвят : градиентный натиснете телесен розов цвят на ноктите, Покритие : пълно покриване на режийни нокти Вид на завършеност : гланц обикновена режийни ноктите Стил : Минималистичен френски дизайн, подходящ за всекидневна употреба през Цялата овалния външен нокти с идеална дължина и форма, не се отразява на ежедневната активност, Начин на приложение 1.

Опции за продукта

Свързани продукти