.

.

FOMIYES 3шт Цвете За Баня Скрубер Натурална Гъба За Баня Люфа Мрежа За Баня Хоп Аксесоари За Баня Хоп Гъба За Душ Скрубер За Душата За Тялото, Баня с Душ Люфа Баня с Душ Л?

FOMIYES 3шт Цвете За Баня Скрубер Натурална Гъба За Баня Люфа Мрежа За Баня Хоп Аксесоари За Баня Хоп Гъба За Душ Скрубер За Душата

BGN 3.33

Наличност
На склад

Затяжка за душата : Очарователен топчета за вана може да се създаде спокойна и интересна атмосфера по време на вземане на душОкото гъба за душ : прекрасен дизайн анимационни елементи, които придават на банята, по-забавно.Гъба за баня : Леки и преносими, можете да ги вземете със себе си при пътуване и да се използват без усилия.Гъба от люфы за душата : дизайн с каишка, спестява място в банята, за подвесного съхранение, изсъхва бързо и хигиенично.Скрубер за почистване на кожата : Гъба за душ също може да ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душ.Затяжка за душата : Очарователен топчета за вана може да се създаде спокойна и интересна атмосфера по време на вземане на душ.Окото гъба за душ : прекрасен дизайн анимационни елементи, които придават на банята, по-забавно.Гъба за баня : Леки и преносими, можете да ги вземете със себе си при пътуване и да се използват без усилия.Гъба от люфы за душата : дизайн с каишка, спестява място в банята, за подвесного съхранение, изсъхва бързо и хигиенично.Скрубер за почистване на кожата : Гъба за душ също може да ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душ.Списък на опаковки, 3 x гъба за душ Характеристики - Размер : 12,00 X12,00 X12,00 см / 4,72 X4,72 X4 топчета за вана. - Материал : гъба за душ от полиетилен - Цвят : Сива гъба за баня - Те могат да създават наситени мехурчета, помагат ефективно за изчистване на тялото с луфа за душата. - Еластично и комфортно усещане за допир, ще ви представим най-добрият опит за къпане в аксессуаре за душата. - Очарователен топчета за вана може да се създаде спокойна и интересна атмосфера при вземането на душ гъба за душ. - Леки и преносими, можете да ги вземете със себе си при пътуване и без усилие да се използват в банята. - Дизайн дантела, спестява място в банята за подвесного съхранение, быстросохнущей и хигиенни гъба за баня.Описание на продукта Домашна гъба за вана Те ефективно ексфолиране на кожата и не се надраскат си.

Опции за продукта

Свързани продукти