.

.

Силиконовата оборудване запечатване лента за врати Dondelight 16,5 фута, Залепваща лента за отстраняване на времето за врати и прозорци, Утепляющая оборудване запечатва?

Силиконовата оборудване запечатване лента за врати Dondelight 16,5 фута, Залепваща лента за отстраняване на времето за врати и прозорци, Утепляющая

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Многофункционален】 : били ли сте някога с такива проблеми : прах в помещението, пропуска въздуха в помещението, попадането на дъждовна вода през прозореца или вратата, шумът отвън се отразява на почивка, с голямо отваряне и затваряне на врати, изтичане на горещ и студен въздух, нашата силиконова оборудване запечатване на уплътнението може да реши всички тези проблеми 【Високо качество】 : нашите продукти се използва само висококачествен силикагел, оборудване запечатване на уплътнението от силикагел еластични, при продължителна употреба, не е деформиран, при нулева температура по-висока от 50-200 градуса висока температура на околната среда, може все още да запазят известна твърдост, залепваща лента с висококачествено лепило, трайно залепване, осигурява дълготрайна защита за вашите врати и прозорци. 【Широко приложение】 : Широко се използва в вратата на спалнята, защитни врати, стъклени врати, шкафове, тумбочках, вратата на банята, прозорците и т. 【Лесна ИНСТАЛАЦИЯ 】 : 1. Почистете мястото за инсталиране силиконов уплътнителен лента кърпа. С помощта на линийка измерете размера на мястото за инсталиране силиконов уплътнителен лента. Свалям силиконовата уплотнительную панделка и я залепете в инсталация позиция. Леко натиснете с пръст, за да клей се приближи до вратата и прозореца. 【СЪВЕТИ за ИНСТАЛИРАНЕ】 : Моля, уверете се, че склеиваемые повърхности са чисти, сухи и плътно един до друг.Ние ви препоръчваме да издържат на тази паста не по-малко от 24 часа преди официално използване.Моля, имайте предвид, че най-ниската температура през зимата води до затвердеванию уплътнителен ленти, което може да доведе до лошо приклеиванию запечатване на лентата.Отопление с помощта на сешоар за коса - добро решение.

Опции за продукта

Свързани продукти