.

.

Патентован FIRSTINFO Алуминиев Аерозолен спрей за еднократна употреба под налягане на маслото 620c.c. (21 ет. унция САЩ) + 3 бр. двустранни дюзи и комплект насипни мастилено-с

Патентован FIRSTINFO Алуминиев Аерозолен спрей за еднократна употреба под налягане на маслото 620c.c. (21 ет. унция САЩ) + 3 бр.

BGN 34.08

Наличност
На склад

Подобрена алуминиева тубаДебелината е 0,06 инча (1.Старата версия е с размер на 0,02 инча (0,5 мм).Моля, проверете етикета на всеки кратък насадке.Кратък налягане осигурява силен изход течност дори при удерживании в обърната форма.Универсален стволови автомобила е същата като тази на колата.Аерозолен спрей може да се презарежда пневматически с помощта на въздушния компресор или ръчно с помощта на един крак помпа (колоездене надувателя).Обновен дизайн куката за лесно съхранение.Переключайте пръскане между широка гама от пръскане и специфични точки на потока.Най-дългата наставка осигурява регулировка на потока и прониква в тесни и трудно достъпните места.Кратка обща наставка е предназначена за образуване на мъгла и широк пръскане. ? Многократно използване - използва се за смазване, защита от ръжда и т. идеален е за смазване и защита от ръжда на автомобили, мотори и други превозни средства. ** НЕ се препоръчва да се използва като колектор на прах само въздух. ** НЕ заправляйте ацетон, агресивни, силни киселини, алкохол и алкални течности. ? Обновен дизайн на бутилката и дюзи - Дебелина на бутилката е 0,06 инча (1.4 мм), което е много по-дебели стари.Подобрена наставка с * резба* за лесна подмяна. * * * * С 3 двустранна дюзите + 5 къси дюзите от различен тип с директна струя (Ø 0,5 мм, 0,8 мм, 1 мм, 1. ?Пълнене с въздух под налягане, използването на формата на главата - Осигурява силна продукцията на течност под налягане или на въздуха, дори и в обърната форма.Този аерозолен спрей под налягане работи с достатъчна сила, за да можете да го пръскат под всякакви ъгли, без ограничения в пространството. ?Универсален стволови въздушен клапан / Трябва да поддържа налягане на пълнене за използване - Налягане на зареждане с помощта на универсален състав клапа улеснява подаването на въздух.Може да се презарежда пневматически с помощта на въздушния компресор или ръчно с помощта на един крак помпа.Също така е снабден с защитен клапан **, предварително конфигурирани от 140 паунда на квадратен инч (9,65 бар) * * прекомерното налягане ще бъдат отхвърлени автоматично при попълване. ?За многократна употреба, за многократна употреба, издръжлив - благодарение на высококачественному материал от алуминий и о-пръстените осигурява дълъг живот; и тяхната светлина тегло 620 гр. унция САЩ) за по-удобно пренасяне, когато се използва. ? Многократно използване - използва се за смазване, защита от ръжда и т. идеален е за смазване и защита от ръжда на автомобили, мотори и други превозни средства.

Опции за продукта

Свързани продукти