.

.

Къдрене маша за коса Джъмбо Ролки Cludoo 28 бр. Големи Ролки за коса с 18 бр. Големи Ролки за коса и 10 бр. Скоба за Птицечовка от Неръждаема Стомана, 3 размера, Обемна Коса з?

Къдрене маша за коса Джъмбо Ролки Cludoo 28 бр. Големи Ролки за коса с 18 бр. Големи Ролки за коса и 10 бр. Скоба за Птицечовка

BGN 0.67

Наличност
На склад

?【Че ще получите】 Комплект ролки за коса включва 18 бр ролки за коса и 10 бр. стабилни скоби за platypuses.Маши за коса-маши, 3 различни размери създават съраунд маши за коса-маши, с голям размер, чийто диаметър е приблизително 2,48 инча / 63 мм, 1,69 инча / 43 мм и 1,46 инча / 37 mm. 3 различни размера създават къдрите всякакъв размер, повдигнете и придават обем.Къдрене маша за коса ще ви помогнат да създадете красива форма и да стане по-уверени в себе си, очарователна и пълна с очарование. ?【Джъмбо ролки за коса без отопление】 вече не Можете да се загрява на косата, с помощта на тези големи къдрене с самозатягивающимся изземване.Къдрене с клипове са подходящи за дълги, къси, средно-тънка коса, както и косата изглежда и се усеща много по-здравословен, без излагане на висока температура, за двойка или химически средства.Можете да го направите сами в домашни условия.Можете да носите тези салонные фризьорски салон коса с големи ролки за гримиране, готвене, къпане или нещо друго. ?【Висококачествени къдрене маша за коса】 валяк маша за коса Cludoo е изработен от висококачествен действително нетоксичен пластмаса и найлон, без мирис, а скоби "утконос" са направени от метал.Маши и скоби могат да подлежат на повторна употреба, безвредни и достатъчно здрава, за продължителна употреба.Този къдрене може да извършва всяка полагане на себе си и е подходящ за всички прически и от всички възрасти.Портативен и лек комплект за удължаване на косата може лесно да носите със себе си на почивка, командировка или пътуване.Можете да създадете свой любим стил по всяко време и на всяко място. ?【Лесно да създадете красива прическа】 Първо, отделно малка кичур леко влажна или суха коса, носете съответната сума на косата, след това увийте краищата на косата около валяк и увийте кожата на главата.Я закрепете скоби под формата на птицечовка.За най-добри резултати може да се използва вентилатор.Благодарение на бигудям jumbo различни размери не ви е необходимо да се извърши 5-6 часа в салона за красота, и те ви позволяват бързо и ефективно да направите желаната прическа, спестявайки вашето време.

Опции за продукта

Свързани продукти