.

.

UPKOCH 5 бр. Мешалка за Мед, Мешалка за Коктейли, Преносима Мешалка за Мед, Пръчици за разбъркване на Коктейли, Домашен Мед Пръчица, Стъклени Пръчици за Разбъркване, Ков?

UPKOCH 5 бр. Мешалка за Мед, Мешалка за Коктейли, Преносима Мешалка за Мед, Пръчици за разбъркване на Коктейли, Домашен Мед Пръчица, Стъклени

BGN 3.00

Наличност
На склад

ПРАКТИЧЕСКИ СКЪПА ПРЪЧКА - ??МЕШАЛКА за КОКТЕЙЛИ - Уникална и креативна пръчица за разбъркване на меда, преносима и по-безопасна, вие заслужавате да има такаваМоже да сбрызгивать мед, кленов сироп, Разбърква Мляко, кафе, напитки, разтопен шоколад, Разтеглив хранителни продукти.Не драскотина на повърхността, особено за сватба, подаръци, партита, детски душове и така нататък. УДОБЕН лъжичка за мед- ?【СКЪПА пръчка】 Удобна дръжка, лесен за хващане.Лесен за управление, можете да използвате нашите продукти за събиране на мед.Практически творби за мед, произведени от висококачествен и траен стъкло, осигуряват тяхната издръжливост и практичност.ДОМАКИНСКИ СКЪПА ПРЪЧКА - ? КРАЕН за МЕД ? не е подходящ само за готвене не само мед, но и сироп и други вискозни вещества.Пръчка за разбъркване на меда е проста конструкция.Лесен за използване и почистване, предназначен за дълъг срок на употреба.БИСТРА МЕШАЛКА за МЕД - ? Пръчица за разбъркване на меда е проста конструкция.Лесен за използване и почистване, предназначен за дълъг срок на употреба.ПРЪТ ЗА ПАКЕТИРАНЕ на МЕД - Пръчка за сладко с сироп - опаковка със собствения си домашен мед, сувенири за сватби и партита и много повече!.Списък на пакетите 5 x Характеристики бъркалки - Цвят : Розова мешалка за сиропа - Размер : 13.18 X1 разпръскване на мед. -Материал : Стъклена практически пръчка за мед - Пръчка за разбъркване на меда е лесен за използване и почистване, можете да ги използвате с увереност, като се използват пръчици, за мед. - Практически стъклена лъжичка за мед, изработени от дърво, храни и безопасна за използване. - Като в тях дълбоки депресии, можете да сипете идеалното количество мед от банки, а след това сбрызгивать мед препечен хляб, бисквити и сандвичи или да се добавя вода, чай и така нататък, като се разбърква с мед. Идеални накрайник за разбиване на мед, сироп, сладко, петмез или каквато вискозни течности.Ковшик за мед подарък на ваш приятел. - Широк спектър от приложения.

Опции за продукта

Свързани продукти