.

.

Вакуум филтри за Makita T-03193 Текстилен Вакуум филтър за прахосмукачки XLC02, LC01 и BCL180 (5 бр. филтър + 1 бр. предварителен филтър)

Вакуум филтри за Makita T-03193 Текстилен Вакуум филтър за прахосмукачки XLC02, LC01 и BCL180 (5 бр. филтър + 1 бр. предварителен филтър)

BGN 10.66

Наличност
На склад

Филтрира материал, добит във вакуумФилтър филтрира фин прах, за да се предотврати попадането на прах, цветен прашец и други алергени във въздуха, който дишаме.За многократна употреба, лесно моющийся дизайн.Най-високо усвояване на прах за по-добро отвеждане на въздуха.Идеална за осигуряване на постоянна мощност на засмукване и дълъг живот на вашия домашен прахосмукачка.Дишайте чист въздух с помощта на нашите вакуум филтър, разработен за Makita T-03193, модели BCL180 W, XLC02 и LC01. Нашият вакуум филтър осигурява висока абсорбция на прах за по-добро и по-чисто выхлопного на въздуха.Кажете сбогом на филтри за еднократна употреба - нашият филтър за еднократна употреба с лесен за почистване дизайн.Нашият вакуум филтър спомага за поддържане на постоянна мощност на засмукване, като осигурява по-дълъг експлоатационен живот на вашия робот-прахосмукачка.Защитете вашето здраве, отфильтровывая дребен прах, цветен прашец и други алергени с помощта на нашия вакуум филтър.Може лесно да се премахне и замени в рамките на редовното техническо обслужване.

Опции за продукта

Свързани продукти