.

.

BESTonZON 2 комплекта 4 бр. Лъжички с Дръжка, За Смесване на напитки С Лед, Инчовата Ресторанная Лъжица от Неръждаема стомана, Лъжица за Сметана, Бар Посуда, Домашна Дръжк?

BESTonZON 2 комплекта 4 бр. Лъжички с Дръжка, За Смесване на напитки С Лед, Инчовата Ресторанная Лъжица от Неръждаема стомана,

BGN 0.33

Наличност
На склад

ЛЪЖИЦА за миксиране на коктейли-изящна изработка и полиране правят по-високо качество ПРЪЧИЦИ за разбъркване на КАФЕ-Произведени от материал от неръждаема стомана, за използване.ДЪЛГАТА ЛЪЖИЦА - Дълга дръжка я прави много удобна за смесване на кафе, сок и други напитки.ЛЪЖИЦА ЗА СМЕСВАНЕ на КОКТЕЙЛИ -[4] най-Дългата дръжка е удобна за хващане и се разбърква.ЛЪЖИЦИ ЗА ТОРТА - Произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, те са достатъчно практични за употреба.ЛЪЖИЦА за миксиране на коктейли-изящна изработка и полиране правят по-високо качество . ПРЪЧИЦИ за разбъркване на КАФЕ-Произведени от материал от неръждаема стомана, за използване.ДЪЛГАТА ЛЪЖИЦА - Дълга дръжка я прави много удобна за смесване на кафе, сок и други напитки.ЛЪЖИЦА ЗА СМЕСВАНЕ на КОКТЕЙЛИ -[4] най-Дългата дръжка е удобна за хващане и се разбърква.ЛЪЖИЦИ ЗА ТОРТА - Произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, те са достатъчно практични за употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти