.

.

1465 Палатка от морска трева, хижа, играчка за птици, клетки за папагали, Играчки, Африкански сив Амазонка, Конура. Качеството на продуктите са ръчно изработени в САЩ.

1465 Палатка от морска трева, хижа, играчка за птици, клетки за папагали, Играчки, Африкански сив Амазонка, Конура. Качеството

BGN 27.18

Наличност
На склад

Палатка от морска трева 1465 от Bonka Bird Toys - това е един лесен начин за пернат приятел да си намеря удобно и комфортно да се отпуснете!Модел 1465 е основен дизайн, който отлично се комбинира с всяка клетка, в която тя може да побереПалатка от морска трева е изработена от три парчета естествен килима от морска трева.Тези подложки се проведе заедно с трайни метални пръстени, придающими им форма палатки.В горната част на модела 1465 има пластмасов връзка със среден размер, което позволява лесно назначени си.Подложки от морска трева напълно натурални и са отлични като дъвчащи предмети.Мека морска трева ще бъде много удобен за вашия домашен любимец. вътре в палатката може да побере храна, плат за обнимашек и всички други елементи, които ще добавят му се на шега.Модел 1465 на 100% безопасна за птиците и е с размери около 8 см височина и 8 см дължина.Просто, но естествено убежище.Отличен за малки и средни птици.Целият материал е безопасен за птици. 100% безопасно за птици.

Опции за продукта

Свързани продукти