.

.

TOYANDONA 1 Комплект Коледен Календар Етикети за Шоколади Венец от Зебло Пълнители за Отглеждане на Обратното Броене Чул Торбички за Шоколадови Мини Чанти на съвсем ма?

TOYANDONA 1 Комплект Коледен Календар Етикети за Шоколади Венец от Зебло Пълнители за Отглеждане на Обратното Броене Чул Торбички за Шоколадови

BGN 10.55

Наличност
На склад

МИНИ-КОНТЕЙНЕРИ - са Изработени от материали, удобни и щадящи, за многократна употребаПЪЛНИТЕЛ за ОТГЛЕЖДАНЕ - С помощта на скоби и въже можете удобно и творчески опаковат подаръци и бонбони.МИНИ СТИКЕРИ - Изработени от висококачествено ленено материал и достатъчно практични за употреба.МИНИ-ВЕНЦИ - това е универсален не само практичен инструмент за съхранение, но и изискана украса коледен подарък.Чанта с календар за обратно броене - елегантен дизайн на етикети с обратното броене на Коледа може да създадете празнична атмосфера и да направят вашите подаръци са по-изискани. държач за съхранение.Пратката включва 24 x чанти 24 x скоби 1x10 метра канап 1 х комплект стикери Характеристики - Цвят : Подаръчен пакет с адвент-календар с различни цветове Размер : 14,00 X10,00 X0,10 см / 5,50 X3,93 X0 коледни подаръци пакети. - Материал : спално Бельо, подаръчни пакети с коледен адвент-календар - Изработени от материали, удобни и нежни, и за еднократна употреба с календар за обратно броене на Коледа. - Продуктът има широк спектър на приложение и е идеално средство за съхранение за коледа, тематични партита и празнични торбички с адвент-календар. - Удобно използването на дизайн с завязками прави по-удобно използването на дървени тагове за адвент-календар. - Това е универсален, не само практичен инструмент за съхранение, но и изискан подарък за коледа, украшающий подаръчни пакети с адвент-календар. - Елегантен дизайн на етикети с коледните обратното броене може добре оттенить празнична атмосфера и да направят вашите подаръци са по-изискани. Стикер с дървени коледен календар.Информация за стоки, Пълнеж за бонбони търсите нещо специално за съхранение на вашите бонбони?Какво ще кажете за тези коледни торбички с бонбони?Торбичка за бонбони на съвсем малък, изработени от висококачествено ленено материал за по-лесно, трайно и дълготрайно използване. мини-веночки В него могат да се съберат много бонбони и други предложения.

Опции за продукта

Свързани продукти