.

.

SOLUSTRE HDD Твърд диск за лаптоп Лаптоп Механичен Твърд Диск Калъф За твърд диск, Касета За твърдия диск, Твърд Диск За лаптоп на Корпуса на твърдия диск Универсален Мех?

SOLUSTRE HDD Твърд диск за лаптоп Лаптоп Механичен Твърд Диск Калъф За твърд диск, Касета За твърдия диск, Твърд Диск За лаптоп на

BGN 2.67

Наличност
На склад

Твърд диск -модерен и лесен за използване, монтаж, без инструментиТвърд диск за лаптоп-лаптоп или настолен компютър и записная награда.Механичен твърд диск за лаптоп-дизайн, с малки размери подходящ за потребители, за да го носите в джоба си.Калъф за твърд диск-висока пропускателна способност осигурява максимален опит за използване.Касета за твърд диск-пластмаса и метал материал практични и трайни.Пратката включва 1 x твърд диск Характеристики-Висока пропускателна способност осигурява максимален опит за използване на твърдия диск. -Дизайн за малък размер подходящ за потребители, за да се носят в джобовете си механичен твърд диск на лаптоп. -Материал пластмаса и метал -практичен и здрав корпус на твърдия диск. -Размер : около 12,6x7,8x1 механичен твърд диск. -Материал : пластмаса и метална касета за твърдия диск. - твърд диск за лаптоп или настолен компютър и преносим компютър. - Модерен и лесен за използване, монтаж, без инструменти. - Цвят : червен.Описание на продукта Механичен твърд диск за преносим компютър Благодарение на компактния си дизайн, използването на пластмаса и метал, този здрав твърд диск осигурява висока преносимост и скорост за съхранение на данни. Съвместимост с широка гама от услуги твърд диск позволява да извършват всички операции, които искате и от които имате нужда. твърд диск за лаптоп осигурява бърз трансфер на данни, което осигурява максимален комфорт при ежедневна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти