.

.

Didiseaon 4 бр. Основа за скулптури, Занаяти за възрастни, Глинена Дъска, Балансирана дъска за расклинивания Прилеп керамика, Хвърляне на Бита за Керамика, Балансирана Б?

Didiseaon 4 бр. Основа за скулптури, Занаяти за възрастни, Глинена Дъска, Балансирана дъска за расклинивания Прилеп керамика, Хвърляне на

BGN 6.54

Наличност
На склад

ГРЪНЧАРСКО КРЪГ за ВЪЗРАСТНИ - Дървена сушене дъска за грънчарска глина се отличава с висока практичност, което го прави рисуване с глина, по-стабилни и ефективни КРЪГЛА глинена ДЪСКА - Дървена дъска с проста конструкция и отлична стабилност, която може лесно да се прилага.ДЪСКА ЗА РИСУВАНЕ акварел - ✨✨Използвайте дървесен материал с висока плътност, с гладки ръбове, дебел и здрав, притежаващи висока устойчивост на компресия и практичност.Освен това, тя също може да бъде повратна масата, за да увеличи размера на въртящия се плот.Битове ЗА ХВЪРЛЯНЕ на КОЛЕЛАТА - Заоблени ръбове, като тази дървена дъска надраскат лесно, удобно за съхранение, не заема място.ПОСТАВКА ЗА СКУЛПТУРА - добър инструмент за скулптура от глинени съдове, дървена дъска запазва керамика.Пратката включва 4 x глинена дъска за едно глинен дела Характеристики -Цвят : както е показано на плоча за скулптура -Материал : дърво керамика прилепи-Размер : 20,00 X20,00 X0,90 см/7,86 X7,86 X0 клиньевидная дъска за едно глинен дела. - Страхотна дъска за направата на различни видове керамични съдове, като чаши, тенджери, чаши и художествена керамика с бита за хвърляне. - Дървена дъска за сушене на грънчарска глина се отличава с висока практичност, което прави поставянето на глина по-стабилен и ефективен върху дървена основа, за производство на грънчарска глина. - Подходящ за направата на глинени работи, може да се интересуват хора, за подобряване на практическите им способности и концентрация върху дъска за да изсъхне на глинени занаяти. - Изработени от дървен материал, гладка повърхност и прави ръбове, полезни, практични и втора употреба части за хвърляне на колелата. - Дървена дъска с прости конструктивни структура и да се чувствате устойчиви позволява лесно да се прилага дъска за скулптура от керамика.Информация за стоки Глинено ръчни инструменти, Изработени от дървен материал, здрав и издръжлив, със срок на служба. Проста структура на керамика и отлична изработка изработка го правят лесен за използване и притежава отлична трайност, ще ви предостави добра услуга.

Опции за продукта

Свързани продукти