.

.

Чанти-Организаторите Hemoblo, Електронен Бележник, Електронен Органайзер за Пътуване, Органайзер за Електроника, Калъф кабел за пренос на Данни, Преносим Калъф за Слу?

Чанти-Организаторите Hemoblo, Електронен Бележник, Електронен Органайзер за Пътуване, Органайзер за Електроника, Калъф кабел за пренос

BGN 5.61

Наличност
На склад

КАЛЪФ за носене, слушалки - малки, но достатъчно просторни:Можете да носите със себе си безжична / кабелна слушалки, кабели, зарядно устройство, USB флаш устройство, ключове, монети и други дребни аксесоари, какво искатеЧанта-органайзер за електроника за пътуване-Защита на вашите безжични слушалки от удари, падания и, без да се увеличава обема на своята практика за зареждане, осигурете защита на своята практика за зареждане на безжични слушалки. бележник-Удобна переноска : идва с carabiners, които лесно се прикрепя към вашия рюкзакам или сумкам, пренася лесно, удобно и полезно.Чанти-организаторите за пътуване - добре защитени - Тази чанта-органайзер за електроника изработени от два слоя и удароустойчив найлон.Тази чанта-органайзер за кабел за пътуване е много здрава.Всички неща вътре са запазени много добре.Кутия-органайзер-Дизайн с цип осигурява удобство за вас и осигурява безопасността на вашите неща. калъф за съхранение.Пратката включва 1 х портативен чанта за съхранение Характеристики -Материал : найлонов калъф за слушалки. -Размер : 9 бележник,5x2x9,5 см - Цвят : Сива чанта за съхранение на кабел за данни. -Защита на вашите безжични слушалки от удари, падания и без увеличаване обема на своята практика за зареждане, осигурява пълна защита на вашата безжична своята практика за зареждане на слушалките Пътна цифров чанта за носене -Подвесное пръстен приложен е удобен за хващане бележник там, където вие искате. - Противоударная вътрешна подплата, антистатик, усвояването, защита от удари и т. Калъф за носене, кабел за пренос на данни. -Идеален за домашни организация, съхранение на открито или в пътуване електронен органайзер за пътуване. -Конструкция с цип осигурява удобство за вас и ще гарантира безопасността на вашите вещи по време на транспортирането.Информация за стоки, Калъф за носене на телефона, Той може лесно да реши проблемите си в пътуване.Електронен органайзер Можете да съхранявате малки предмети като ключове, зарядни устройства, слушалки, USB-кабели и т.

Опции за продукта

Свързани продукти