.

.

Поставка за капака на тигана, Поставка за лъжици, Органайзер За Съхранение на Суповых Лъжици, Поставка за лъжици См, Много Голям Силиконов Накрайник От Разливи, пок?

Поставка за капака на тигана, Поставка за лъжици, Органайзер За Съхранение на Суповых Лъжици, Поставка за лъжици См, Много Голям

BGN 8.57

Наличност
На склад

? ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Освен, че е отличен вариант за съхранение на прибори, тази поставка за саксии и много лесно се избърсват и се поддържа в добра форма, което е идеално за напрегнат начин на живот ? ЕЛЕГАНТЕН И СТИЛЕН : ти не трябва да си жертва на външен вид в името на функционалността.Тази поставка за саксията осигурява достатъчно място за съхранение и се отличава с минималистичен дизайн, който отговаря на всички стилове декор и теми. ? ВИСОКО КАЧЕСТВО : технология за шлайфане и полиране придава продукт, лъскав и елегантен външен вид. ? Максимално спестяване на пространство : Този органайзер е предназначен за тигани, капаци, тигани, противней, решетки за пръскане и кухненски аксесоари, спестяване на пространство на гардероба / повърхност и добре контролиране на тигани.Той е идеален за употреба там, където има нужда от много места, например, на малки или на заетите кухни, му е идеално, използвани на маса, в килера или дори под мивката, за да се намали елементарно. ? ЛЕСЕН МОНТАЖ : за Съхранение на багаж на капака на тигана още никога не е било по-лесно, тъй като този метален държач за капака лесно се събира и съдържа всички компоненти, необходими за опростяване на процеса на сглобяване. ? ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Освен, че е отличен вариант за съхранение на прибори, тази поставка за саксии и много лесно се избърсват и се поддържа в добра форма, което е идеално за напрегнат начин на живот. ? ЕЛЕГАНТЕН И СТИЛЕН : ти не трябва да си жертва на външен вид в името на функционалността.Тази поставка за саксията осигурява достатъчно място за съхранение и се отличава с минималистичен дизайн, който отговаря на всички стилове декор и теми. ? ВИСОКО КАЧЕСТВО : технология за шлайфане и полиране придава продукт, лъскав и елегантен външен вид. ? Максимално спестяване на пространство : Този органайзер е предназначен за тигани, капаци, тигани, противней, решетки за пръскане и кухненски аксесоари, спестяване на пространство на гардероба / повърхност и добре контролиране на тигани.Той е идеален за употреба там, където има нужда от много места, например, на малки или на заетите кухни, му е идеално, използвани на маса, в килера или дори под мивката, за да се намали елементарно. ? ЛЕСЕН МОНТАЖ : за Съхранение на багаж на капака на тигана още никога не е било по-лесно, тъй като този метален държач за капака лесно се събира и съдържа всички компоненти, необходими за опростяване на процеса на сглобяване.Нашата цел е непрекъснато да произвеждат умни, иновативни и ефективни стелажи за съхранение на покрива, за да улесни ежедневната работа.Всички наши стелажи за съхранение на тенджери с капак и поставка за съдове отговарят на изискванията на международните норми и са преминали строги тестове, за да се гарантира, че вие винаги ще можете да получавате висококачествени продукти.

Опции за продукта

Свързани продукти