.

.

Healeved Инструмент За Скрабирования на тялото с Четка За тяло в Банята Масажна Четка За Баня, Масажна Четка За Баня, Четка За Душ Комплект Четки За баня Земни Тонове Ро?

Healeved Инструмент За Скрабирования на тялото с Четка За тяло в Банята Масажна Четка За Баня, Масажна Четка За Баня, Четка

BGN 3.00

Наличност
На склад

ОТШЕЛУШИВАЮЩЕЕ СРЕДСТВО ЗА ТЯЛО ПРИ КЪПАНЕ - от Четината на средна твърдост правят кожата мека, гладка и сияйнаМАСАЖНА ЧЕТКА ЗА ДУШ - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на БАНЯ с ДРЪЖКА - Изработена от екологично чисти материали, тази четка е годна и полезна за здравето при употреба.МАСАЖНА ЧЕТКА ЗА КОЖАТА на ТЯЛОТО - Отлично въздействие върху тялото и омекотява кожата.СПА-ЧЕТКА-скрубер за гърба-удобна дръжка дизайн. СРЕДСТВО за ексфолиране на КОЖАТА на тялото при къпане-от Четината на средна твърдост правят кожата мека, гладка и сияйна.МАСАЖНА ЧЕТКА ЗА ДУШ - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на БАНЯ с ДРЪЖКА - Изработена от екологично чисти материали, тази четка е годна и полезна за здравето при употреба.МАСАЖНА ЧЕТКА ЗА КОЖАТА на ТЯЛОТО - Отлично въздействие върху тялото и омекотява кожата.СКРУБЕР ЗА СПА-ЧЕТКИ за ГЪРБА - дръжка дизайн, лесна за употреба.Осъществяване на списък 1 х Четка за почистване Характеристики - Размер : Приблизително 76x56x60 см Четка за душата. - Цвят : розов дръжка четка за къпане, четка за масаж на кожата на тялото, четката за масаж на душата, четка за баня, четка за тяло, отшелушиватель на кожата на тялото, пречистване за душата, четка за миене на баня, спа-четка за гърба, чистач, инструмент за измиване на тялото, масажна четка за баня. - Материал : ABS - Удобна и приятна за кожата, ви предлага най-добрия опит в използването на масажна четка за тяло - Четина средна твърдост прави кожата мека, гладка и сияйна, дръжката на четка за душата. - Чудесно въздействие върху тялото и омекотява кожата Четка за баня. - С писалка и малък шнурком за удобно използване Масажна четка за баня. - Помага за премахване на омертвевшую кожата и токсините, стимулира кръвообращението.Информация за стоки, Удобна четка за душ с достатъчно дръжка позволява лесно да се достигне до всяка част от тялото си. масажна четка за кожата на тялото, Този обект е проста и практично четка за баня, която помага за премахване на омертвевшую кожата и токсини, а също ексфолира и стимулира кръвообращението, превъзходен въздействайки на тялото и начин на кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти