.

.

KADS Glass Dappen Ястие / Капак на Купа Чаша Кристалното Ястие Инструменти за Дизайн на Ноктите, Акрилни Обзавеждане За Дизайн на Ноктите, Мини Купа За Нокти акрилна течнос?

KADS Glass Dappen Ястие / Капак на Купа Чаша Кристалното Ястие Инструменти за Дизайн на Ноктите, Акрилни Обзавеждане За Дизайн на Ноктите,

BGN 52.67

Наличност
На склад

Размер на чашката : 1,06 инча (диаметър); 1,26 инча (височина)Материал : Стъкло. Качествени аксесоари за нокти-арт са гарантирани!.Тази форма на dappen може да се използва за смесване на всички акрилни течности и прахове.Всесезонни стъклена посуда Dappen се различава гигиеничностью, рентабилност и дълготрайност.Задължително условие за всеки салон!.Размер на чашката : 1,06 инча (диаметър); 1,26 инча (височина).Материал : Стъкло. Качествени аксесоари за нокти-арт са гарантирани!.Тази форма на dappen може да се използва за смесване на всички акрилни течности и прахове.Всесезонни стъклена посуда Dappen се различава гигиеничностью, рентабилност и дълготрайност.Задължително условие за всеки салон!.

Опции за продукта

Свързани продукти