.

.

Стикер за нокти под формата на Снежинки, 3D Холографски Пайети във формата на Снежинки, Зимни Акрилни Аксесоари за Нокти, Коледно Парти за Жени, Декорации за Нокти, 6 ?

Стикер за нокти под формата на Снежинки, 3D Холографски Пайети във формата на Снежинки, Зимни Акрилни Аксесоари за Нокти, Коледно Парти

BGN 3.39

Наличност
На склад

❄Продукт : Mailto включва в себе си : Вие получавате 1 кутия 3d пайети за дизайн на ноктите под формата на снежинки, опаковани в кутия с 6 отделения за по-лесно съхранение и преносимост ❄ Холограма снежинка : Има два стила на този нийл арт с пайети.Стил И е само многоцветни пайети във формата на снежинки.Стил B включва пайети във формата на снежинки, пеперуди и звездички.Можете да изберете различни цветове и форми, за да украсяват ноктите си и да ги накарат да блестят на светлината, създавайки по-уникален и очарователен ефект за вашите ръцете. ❄ Широко приложение : Смесени са отлично пригодени за декорация на ноктите на ръцете и краката.Можете също така да ги използвате за украса на своя дом, своята практика за мобилен телефон, очила, домашно картички и боди арт.Те също са подходящи за всички видове партита, абитуриентски балове, празнични събирания и т. ❄ Лесна употреба : подходящ е както за професионалисти, така и за начинаещи.Дори ако не сте много добре запознат с дизайна на ноктите, можете лесно да го.Блестящи стикери за нокти пайети са идеални за естествени или изкуствени нокти.И може да се комбинира с всички UV-гелевыми лакове за нокти и всеки пудра за нокти. ❄Скоростта : Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, можете, без съмнение, може да получите пълно възстановяване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Много ви благодарим ви за закупуването на нашите продукти. ❄Продукт : Mailto включва в себе си : Вие получавате 1 кутия 3d пайети за дизайн на ноктите под формата на снежинки, опаковани в кутия с 6 отделения за по-лесно съхранение и преносимост. ❄ Холограма снежинка : Има два стила на този нийл арт с пайети.Стил И е само многоцветни пайети във формата на снежинки.Стил B включва пайети във формата на снежинки, пеперуди и звездички.Можете да изберете различни цветове и форми, за да украсяват ноктите си и да ги накарат да блестят на светлината, създавайки по-уникален и очарователен ефект за вашите ръцете. ❄ Широко приложение : Смесени са отлично пригодени за декорация на ноктите на ръцете и краката.Можете също така да ги използвате за украса на своя дом, своята практика за мобилен телефон, очила, домашно картички и боди арт.Те също са подходящи за всички видове партита, абитуриентски балове, празнични събирания и т. ❄ Лесна употреба : подходящ е както за професионалисти, така и за начинаещи.Дори ако не сте много добре запознат с дизайна на ноктите, можете лесно да го.

Опции за продукта

Свързани продукти