.

.

Сапун за лечение на разширени вени FEBG, Сапун за лечение на разширени вени Veinopro, Сапун За лечение на разширени вени Veinhealth, Сапун за лечение на разширени вени на крака?

Сапун за лечение на разширени вени FEBG, Сапун за лечение на разширени вени Veinopro, Сапун За лечение на разширени вени Veinhealth, Сапун

BGN 1.67

Наличност
На склад

1 Сапун за лечение на разширени вени : успокоява и премахва възпаление, болка при вздутых разширени вени, отоци на долните крайници, парене, болка и умора, тежест, пигментация на кожата, закупоренный дерматит и т. Подобрява кръвообращението : Нашето сапун за лечение на разширени вени Vein Doctor подобрява кръвообращението, но също така облекчава умората на краката и силен стрес, облекчава възли при разширени вени, продължавайте да го използвате, вашето разширени вени ще се подобри значително. Безопасно и ефективно : гарантирано безопасно и ефективно за всички типове кожа .Това не води до усещане за парене и не предизвиква алергични реакции.Може да се използва както от мъже, така и жени. Приложими хора : Нашето сапун за лечение на разширени вени veinhealth е предназначено за хора, които дълго време стоят или седят, носят високи токчета, след раждане и са с наднормено тегло, при лошо кръвообращението на долните крайници. Начин на прилагане : Нанесете сапун за лечение на разширени вени Vein Doctor на лицето и тялото по време на вземането на вана, оставете за 5-10 минути, сконцентрировав вниманието върху съответните части на тялото, внимателно изплакнете, използвайте всеки ден за постигане на добри резултати.; Брой на единици за измерване : 1.Характеристика : 1. Помага намалява появата на разширени вени и разширени вени, подобрява циркулацията на кръвта. 100% от всички натурални и органични съставки 3. Облекчаване на напрежението в мускулите на краката 4. Улесняват леко, умерено и тежко разширени вени 5. Преносим дизайн, идеален за носене.Начин на употреба : 1. Нанесете сапун за лечение на разширени вени Vein Doctor на тялото по време на вземането на вана. Масаж на тялото си и целевата област по време на полагането. Дайте пузырьку да престои не по-малко от 5 минути 4. Изплакнете обилно тялото 5. Ежедневното използване за по-добър резултат Спецификация : Съдържание нето : 100 гр Съставка : екстракт от джинджифил, градински чай и т.

Опции за продукта

Net content:
100g Ingredient

Свързани продукти