.

.

Компактна Фреза, 6,5-Амперный 1,25 Л. С. Компактна Фреза за обработка на дърво, 6 Ръчни Подстригване с променлива скорост, Дървообработващи Дърводелски Режещи инструме?

Компактна Фреза, 6,5-Амперный 1,25 Л. С. Компактна Фреза за обработка на дърво, 6 Ръчни Подстригване с променлива скорост, Дървообработващи

BGN 0.67

Наличност
На склад

Основан е през 2009 г, нашата производител е специализирана в проектирането и производството на електрически инструменти вече повече от 12 години.ЗАПАЛЕНИТЕ POWER се ангажира създаване на икономически ефективни и качествени продукти, и се съсредоточава върху първокласен поддръжка. 【Мощен двигател с 6 различни скорости】6,5-амперный двигател с максимална мощност от 1,25 л. осигурява достатъчно мощност за най-различни приложения в областта на фрезоване и изрязване на Скорост (10000-30000 об/мин) ще предостави достатъчно енергия за завършване на проекта. 【Лекота на работа】Компактен комплект за фрезоване на металорежещи машини, оборудвани с правилно завъртане на механизма, може да се прилага в нормални условия на околната среда.Прозрачен капак за контрол на летящи стърготини.И това ще ви позволи да да се придържа стриктно към условията за преработка.Прозрачна основа, предназначени за това, за да разпознавате лесно точност на обработка. 【Богати аксесоари】 Включват в себе си някои аксесоари, като например гаечни ключове, патрони, адаптер за направляващи шаблони, подосновная плоча и много други.Водач за резитба, валяк, става по крива, осигурява точност на рязане на правилното обработване на кривата.Директен употреба, по-дебели модели за устойчиви и не се деформира, директна обработка на стабилна.Можете да затегнете фрези с помощта на гаечных ключове. 【Широко приложение】 Тази компактна фреза за дърво се използва широко в също е отличен дърводелец, обработка шкафове, производството на изделия ръчна изработка, дърво, фурнир и други подобни материали за облекчаване на фасок, обработка на канали, обработка на повърхности, рязане криви, рендосване ръба на дърво, операции по обработка на рисунки, направи си САМ. 【Какво има в кутията】-15 бр. Набор от ножове с опашка 1/4 "【включително 3 мм/6 мм/12 мм/16 мм, директен наставка, R3.3 mm, дюза за подслушване на канали 12,7 mm "V", накрайник под формата на ласточкиного опашката 12.7 mm, дюза за тай-12,7 мм, накрайник под формата на залива R6.3 мм, с капачка в римски стил R4 mm, дюза за вълни с подшипником 12.7 mm, дюза за заваряване 32 мм под ъгъл от 45 °, дюза за заоблени R9.】 1x палмова рутер, 1 x директна употреба, 1 x употреба за резитба, 2 x гаечни ключове, 6 x въглеродни четки, 1x употреба за проба, 1 x регулируема бутон, 1 x бутон за бързо превключване, 1 x ръководство на потребителя. 【Мощен двигател с 6 различни скорости】6,5-амперный двигател с максимална мощност от 1,25 л. осигурява достатъчно мощност за най-различни приложения в областта на фрезоване и изрязване на Скорост (10000-30000 об/мин) ще предостави достатъчно енергия за завършване на проекта. 【Лекота на работа】Компактен комплект за фрезоване на металорежещи машини, оборудвани с правилно завъртане на механизма, може да се прилага в нормални условия на околната среда.

Опции за продукта

Свързани продукти