.

.

YeiLnm Ретро Стенен Декор на Ферма на Крави Живопис Отпечатъци Червен Селска Къща Картини върху Платно Произведение на Изкуството, Домашен Селска Къща, Кухня, Хол Укр?

YeiLnm Ретро Стенен Декор на Ферма на Крави Живопис Отпечатъци Червен Селска Къща Картини върху Платно Произведение на Изкуството, Домашен

BGN 1.00

Наличност
На склад

Идеална идея за подарък за сватба, годишнина, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата и т, Ние се стремим да отговарят на желанието на клиентите за по-добър живот и са ви представя желаната снимка.Щампи върху платно - добра артистична декорация, различни цветове и теми живопис, достъпни за всеки повод.Ние се стремим да създадете най-реалистични модели и цветове, за да достави на вас, вашето семейство и приятели максималното визуално удоволствие.Нашите платна опъната върху дървена дограма в галерейном стил.Всяка флагът панел има кука, вече е прикрепен към дървена бара.Готов за вывешиванию от кутията, без допълнителни устройства за захващане не се изисква. ❤Размер : 24x36 инча (60x90 см), само на 1 панел. ❤Стенно изкуство с цвете Мандала създава реален и прекрасен външен вид. ❤100% Водоустойчив Кава, вече опъната върху масивни дървени рамки. ❤На всяко платнище-пана вече е прикрепена кука на дървена бара, Приложен към комплекта на устройството за захващане, готови за подвешиванию. ❤Добре дошли да се свържете с нас по всяко време. ❤Размер : 24x36 инча (60x90 см), само на 1 панел. ❤Стенно изкуство с цвете Мандала създава реален и прекрасен външен вид. ❤100% Водоустойчив Кава, вече опъната върху масивни дървени рамки. ❤На всяко платнище-пана вече е прикрепена кука на дървена бара, Приложен към комплекта на устройството за захващане, готови за подвешиванию. ❤Добре дошли да се свържете с нас по всяко време. Ние имаме различни размери, ако не виждате желания от вас продукт, ние подкрепяме кастомизацию, с помощта на любимите си снимки и размери за създаване на красиви картини, която искате.Цвят на стената стенописи може леко да се различават от действителния продукт се дължи на различни марки монитори, екрани и осветление.

Опции за продукта

Свързани продукти