.

.

Преносим вентилатор, Вентилатор, 12 1.2 A Водоустойчив Вентилатор Вентилатор с 3 led гирлянди за Деня на Св. Патрик, Великден и Вентилатор, Вентилатор, 12 1.5 A Адаптер за на?

Преносим вентилатор, Вентилатор, 12 1.2 A Водоустойчив Вентилатор Вентилатор с 3 led гирлянди за Деня на Св. Патрик, Великден и Вентилатор,

BGN 14.99

Наличност
На склад

【Идеален за домашна употреба】 Този мини-работа на смени надуваема вентилатор може да се използва за всички битови надуваеми продукти, закупени за празниците или партита 【ОСВЕТИТЕ вашата красива надуваема】 Този вентилатор може да не е само помпане на надуваеми, но също така има лек кабел с 3 led лампи, които можете да закачите на надуваеми, и това ще направи вашата надуваема по-цветни. 【Безопасност и висока ефективност】 Двигател на вентилатора е изработен от чиста мед, е водоустойчив, устойчив на високи температури, е безопасна за употреба.Мощност възлиза на 12 v / 1,5 a, А скоростта - 3100 об / мин, което позволява по-бързо да запълва въздушна обвивка. 【МАТЕРИАЛИ ЗА ЗАЩИТА на ОКОЛНАТА СРЕДА】Вентилатор се използват екологично чисти суровини от ПБТ, не замърсява околната среда и не е специфична миризма, което отговаря на различни международни показатели. 【И перфектно сервизно обслужване】 Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с мен.Реша проблема си, щом видя електронно писмо.В допълнение към това можете да го върнете по всяко време или да получите пълно възстановяване в рамките на 30 дни. 【Идеален за домашна употреба】 Този мини-работа на смени надуваема вентилатор може да се използва за всички битови надуваеми продукти, закупени за празниците или партита. 【ОСВЕТИТЕ вашата красива надуваема】 Този вентилатор може да не е само помпане на надуваеми, но също така има лек кабел с 3 led лампи, които можете да закачите на надуваеми, и това ще направи вашата надуваема по-цветни. 【Безопасност и висока ефективност】 Двигател на вентилатора е изработен от чиста мед, е водоустойчив, устойчив на високи температури, е безопасна за употреба.Мощност възлиза на 12 v / 1,5 a, А скоростта - 3100 об / мин, което позволява по-бързо да запълва въздушна обвивка. 【МАТЕРИАЛИ ЗА ЗАЩИТА на ОКОЛНАТА СРЕДА】Вентилатор се използват екологично чисти суровини от ПБТ, не замърсява околната среда и не е специфична миризма, което отговаря на различни международни показатели.

Опции за продукта

Свързани продукти