.

.

QYTECdnzj Поставка за компютър, Поставка за таблет, може да се Регулира Нагоре и Надолу Настолна поставка за мобилен телефон (Цвят: черен)

QYTECdnzj Поставка за компютър, Поставка за таблет, може да се Регулира Нагоре и Надолу Настолна поставка за мобилен телефон (Цвят:

BGN 3.33

Наличност
На склад

Тази поставка за лаптоп е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е различна здравина и трайност ✔ Достъпни за телефони и таблети. ✔ Лесно да се съхранява и не заема много място. ✔ Устойчива на плъзгане силиконова подплата предпазва вашия телефон от надраскване. ✔ Здрава двухполюсная поставка освобождава ръцете за по-лесно гледане на филми.Тази поставка за лаптоп е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е различна здравина и трайност. ✔ Достъпни за телефони и таблети. ✔ Лесно да се съхранява и не заема много място. ✔ Устойчива на плъзгане силиконова подплата предпазва вашия телефон от надраскване. ✔ Здрава двухполюсная поставка освобождава ръцете за по-лесно гледане на филми.Тегло на продукта : 402 g Размер на продукта : 227*160*115 мм комплектът включва : 1 държач за мобилен телефонапримечание : 1. Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря. Снимките може да не отразява действителния цвят на продукта. ще има някои грешки, благодаря.

Опции за продукта

Свързани продукти