.

.

Контейнери за съхранение на зърнени храни KEKEYANG, Кутия за ориз, Контейнер за съхранение, Пластмасова Кофа за ориз, Кухненски Фланец Цилиндър за ориз, Кофа за брашно, ?

Контейнери за съхранение на зърнени храни KEKEYANG, Кутия за ориз, Контейнер за съхранение, Пластмасова Кофа за ориз, Кухненски Фланец Цилиндър

BGN 64.42

Наличност
На склад

Мултифункционален контейнер за съхранение на хранителни продукти, подходящи за съхранение на ориз, боб, брашно, ядки, зърнени закуски, храни за домашни любимци и т ◆ Материал : полипропилен материал, здравословни и екологично чисти, дебели и здрави, светли и лесно моющийся. ◆ Споделена конструкция : погреб и капака могат да бъдат разделени с лекота на използване и почистване, а също и за удобство на наблюдение на капацитет за съхранение. Запечатване ◆ Good : плътна капачка, добро запечатване, запазва свежестта на продуктите си. ◆ Гуманизированный перлено бял дизайн : обслужващи бутон в горната част на капака за по-лесно отваряне и затваряне, удобен за потребителя дизайн.Побира продукти, основни ястия, като брашно, захар, ориз, ядки, бобови храни, закуски, зърнени храни, кафе, чай и т. Можете да съхранявате пълнозърнести храни или други продукти, за да се запази вкусът на ястията!Информация за продукта : Име : Кухненски кутия за съхранение на зърно Размери : 30 (Д) * 26 (Ш) * 28 (В) см, 35 (Д) * 30 (Ш) * 32 (В) см, 38 (Д) * 32 (Ш) * 35 (В) смМатериал : PPApplication : ориз, брашно, зърнени храни, сушени плодове, закуски и т. Забележка : Допуска се разлика в измерванията на 1-2 виж поради ръчно измерване на Цвета на обекта може да се различават леко от снимките, поради разлика в монитора на компютъра.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти!Штабелируемый дизайн : Тези банки за съхранение на спестяват място и ще позволи по-ефективно използване на вашата кухня-всекидневна.

Опции за продукта

Свързани продукти