.

.

Ултравиолетов Детектор на валутните пари, Преносим Мини-Детектор на Фалшиви банкноти 2 в 1 с Каишка, Преносим Детектор на Пари с Лилаво Светлина, Магнитна Машина За ?

Ултравиолетов Детектор на валутните пари, Преносим Мини-Детектор на Фалшиви банкноти 2 в 1 с Каишка, Преносим Детектор на Пари с Лилаво Светлина,

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Прецизно идентифициране на】 ултравиолетов детектор на валута с помощта на виолетовия светлина за откриване на магнитно, ефектът е по-точен, може бързо да идентифицира автентичността, с помощта на дантела му може да виси на ръката, което е много удобно за използване 【Лесна употреба】 Може бързо да се определи автентичност, има звукова аларма, удобен дизайн превключвател с един бутон, лесен за научаване и използване.Практичен и преносим. 【Висока рентабилност】 Строг контрол и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, които можете да използвате със спокойна душа, предпазват ни от измами и намаляване на щетите за нашия имот. 【Малък и преносим】 Малък размер, удобен за носене и съхранение, лесен за използване и с добро изпълнение, може да се носи с себе си.Подходящ за възрастни хора, студенти, деца и други хора, със слаба способност да се прави разлика автентичност. 【Широк спектър на приложение】 Широк спектър на приложение, могат да се идентифицират чуждестранна валута, фактура, документ за самоличност в чуждестранна валута, паспорт за заминаване в чужбина, банкови чекове, кредитни карти, фактури по ДДС, митнически режийни и т. Може да се използва широко в магазини, хранителни магазини, ресторанти и улични торговцах и т. Параметри : Тип на продукта : Преносим детектор пари Характеристики : 2 в 1 (магнетизъм виолетова светлина) Модел батерия : Бутон на батерия Lr44количество батерии : 4 (доставя се с батерия) Капацитет на една батерия : 140 ма Общият капацитет на продукта : 4x140 = 560 mah Размер : приблизително 88 x 22 x 22 мм /3,5 x 0,9 x 0,9 инча съдържание на Пакета : 1 х преносим детектор на пари.

Опции за продукта

Item Type:
  Portable Money DetectorSpecifications
Battery Model:
Button Battery LR44
Number Of Batteries:
4(Ship with battery)
Single Battery Capacity:
140 mAh
Total Product Capacity:
4 x 140 = 560 mAh Size
Package List:
1 x Portable Money Detector

Свързани продукти