.

.

Масажна Подложка за цялото тяло с Топъл, 20 Масажни Глави за Замесване на Шиацу на Врата, Мултифункционален Подложка за Облегалката на Един Стол с Електрически Топъ?

Масажна Подложка за цялото тяло с Топъл, 20 Масажни Глави за Замесване на Шиацу на Врата, Мултифункционален Подложка за Облегалката

BGN 22.07

Наличност
На склад

можете да изберете 9 нива на интензивност, сменяте 9 режими, месене на врата (на въздушна възглавница) + вибриращ масаж на цялото тялоПакети с лекарства за обгаряне специално нанася на шията, раменете и кръста, което може значително да подобри ефекта на масажа.Случи бедрата един бутон, масаж на врата / раменете / на гърба / кръста / краката с фиксирани избор точка.Вибродвигатель от чиста мед, постоянно качество, продължително последователно свързване и висока степен на сигурност. 【Облекчава болката и подобрява на съня】Удобен масажор за цялото тяло е оборудван с 20 масажни двигатели, които могат да предоставят месене на шията и вибриращ масаж на цялото тяло в комбинация с топлинна терапия, която може ефективно да облекчи мускулната болка, болки в ставите, спазми и да подобри качеството на съня. 【Многофункционален Масажор за врата и гърба Шиатцу】Електрически масажни постелки ENKUODE за цялото тяло ви позволяват да изберете конкретна зона на масаж : раменете, гърба, долната част на гърба, краката. включват 9 режими и 9 нива на променлива интензивност на вибрациите, които да отговарят на вашите индивидуални нужди за масаж. (Специални напомняния : шията е изложен на разминающему масаж, и други части на тялото - вибрационному масаж). 【Дълбоките тъкани】 Нашия масажор за цялото тяло е оборудван с 9 режима на вибрации, 9 нива на интензивност и 3 нива на синхронизация, които можете да настроите по свое усмотрение, ако е необходимо.Оборудван с напреднала технология за топлинна терапия, тази топло с массажером осигурява допълнителен комфорт за вашите переутомленных на мускулите, предотвратява фасциит, облекчава мускулната болка и ви позволява да се чувстват спокойни. 【Лесно да носите със себе си】 Той е гъвкав и сгъваем, можете да се насладите на масаж при поискване, в легнало положение на леглото, на пода, или седи на дивана, дивана, люлеещия се стол, докато или в стола си, и да го вземете със себе си в командировки.

Опции за продукта

Свързани продукти