.

.

613 Светли Лъчи Пчелна Светли коси Обемна Вълна на Косата със Светъл Цвят на Косата Един Тон Без Entanglements Меки Бразилски Косата Реми 18 20 22 Инча за Изграждане за Жени 100 ?

613 Светли Лъчи Пчелна Светли коси Обемна Вълна на Косата със Светъл Цвят на Косата Един Тон Без Entanglements Меки Бразилски

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Материал на гредата 613】 : Китка представлява бразилски коса Remy с масова вълна, без синтетични примеси, без падане, без entanglements 【Цвят греда】 : Сноп светлина, меден, с красиви и буйни коси. 【Тегло греда светли коса】 : 100 г / връзка, на разумни цени.Опаковки по 3 връзки за вшивания за коса за ежедневна употреба. 【Може да бъде променен стил】 : Може да бъде выпрямлен и променени по ваше желание, но, моля, бъдете внимателни, че температурата не надвишава 125 ° F, в противен случай тя ще навреди на косата. 【Идеален подарък】 : Кок за коса Auokmar подчертават вашата красота, подчертават вашия темперамент и да покаже своето съвършенство за всеки повод като сватба / парти / рожден Ден.Можете да използвате Нашия Кок за Коса като подарък на Себе си или на Своите Най-добри приятели.Auok Mar Перука - Това е компания с над 20-годишен опит в производството на греди за коса и перуки, ние се стремим да предостави на клиентите най-доброто качество на продукти и обслужване.Спецификация на перуки 1. Тип на перука : 3 връзки. Цвят на косата : # 613 кок коса, меден blond. Къдря косата : обемна вълна. Плътност на косата : 150% от общата плътност. Материал на косата : букети бразилски естествена коса, без никакви химически примеси. Предимство на светлина : без лепило.Лесно се носят и инсталирате. разумна защита връзка ще продължи повече от 6 месеца.Вид напомняне : 1. Редовно измивайте и внимателно кондиционируйте косата. Внимателно положи косата с пръсти, а не с четка. Оставете косата да изсъхне естествено и да не го правете под жаркото слънце. Никога не спите с мокра коса, и можете да ги покрия, за да се предотврати спутывание.Често задавани въпроси : Q1 : Колко лъчи се изисква за пълно перука ? A1 : Обикновено 3 греди достатъчно, за да направи пълен главата.Q2 : Мога ли да рисува / избледнявам перука?А2 : Да, може да се рисува и избелващо.Но, моля, бъдете внимателни, че температурата не надвишава 125 ° F, в противен случай тя ще навреди на косата.

Опции за продукта

Свързани продукти