.

.

Защитна мрежа SNWGPLY цвят Бял, Пластмасов огради, Телени мрежи, за защита на вашия домашен любимец, лесен за инсталиране и почистване, Ромбовидная окото, 50 см x 200 см, бе?

Защитна мрежа SNWGPLY цвят Бял, Пластмасов огради, Телени мрежи, за защита на вашия домашен любимец, лесен за инсталиране и почистване,

BGN 10.64

Наличност
На склад

▲ Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, лек и водоустойчив и устойчив на абразия, здрав и издръжлив ▲ Безопасно : Пластмаса окото предпазва от деца или домашни любимци от падане от парапет, а също така предпазва от играчки и обувки в процепа между ръкохватки. ▲ Красив дизайн с диамант окото, дизайн с дупки в формата на сот няма да се отрази на вашия ъгъл на видимост, лесно се реже, не оказва влияние върху трайността на окото. ▲ Лесно почистване : пластмасов материал е водоустойчив, може да се измие със сапун и вода, избършете с гъба, както и лесно сгъване и съхранение. ▲ Многофункционален : идеален за вътрешни и външни работи на жилищни сгради, като огради, стълби, детски креватчета, коридори, тераси и т. ▲ Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, лек и водоустойчив и устойчив на абразия, здрав и издръжлив. ▲ Безопасно : Пластмаса окото предпазва от деца или домашни любимци от падане от парапет, а също така предпазва от играчки и обувки в процепа между ръкохватки. ▲ Красив дизайн с диамант окото, дизайн с дупки в формата на сот няма да се отрази на вашия ъгъл на видимост, лесно се реже, не оказва влияние върху трайността на окото. ▲ Лесно почистване : пластмасов материал е водоустойчив, може да се измие със сапун и вода, избършете с гъба, както и лесно сгъване и съхранение. ▲ Мултифункционалност : идеален за вътрешни и външни работи в жилищни сгради, като огради, стълби, детски креватчета, коридори, тераси и др Описание : Защитна мрежа за парапет може да се използва като мрежа за домашни любимци.На някои балкони, има голяма цепка.Настройка на тази балконной окото на балкона може по-добре да защитите вашия домашен любимец или деца.▲ Подробна информация за продукта - Име : защитна мрежа за тераси - Материал : PVC - цвят : бял - Дизайн : diamond дизайн - Сцена : Може да се използва на открито, на закрито, където пожелаете - Опаковка : пластмасова защитна мрежа + фиксирани кабелни превръзки ▲ Размери : ширина x дължина - Ширина : 50 см /80 см /100 см/120 см /150 см - Дължина : 100 см /200 см / 300 см/400 см/ 500 см ▲ При ръчно измерване е възможно физически отклонения в размер на продукта в 1 виж▲ поради различни осветление, ъгъл на наклона и на дисплея може да се наблюдава разлика в цвета, че е нормално явление.

Опции за продукта

Свързани продукти