.

.

Комплект детски Силиконови лъжици и вилици за хранене Btrfe, Спортни Аксесоари за бебета на 6 месеца, Комплекти от прибори за Самостоятелно Хранене с led подсветка (Жъл?

Комплект детски Силиконови лъжици и вилици за хранене Btrfe, Спортни Аксесоари за бебета на 6 месеца, Комплекти от прибори за Самостоятелно

BGN 5.20

Наличност
На склад

[Качествени хранителни продукти] : Нашият набор от детски лъжици и вилици е изработен от хранително-силикон и не съдържа бисфенол А, BPS, PVC, фталатов, олово, латекс, нитрозамини и други вредни вещества, които могат да попаднат в детско храненеПозволете на вашето дете да се насладите на безопасна и здравословна храна.
[Кръгла и гладка форма лъжици] : Нашите детски лъжица и вилица за отбиване от гърдата с led подсветка, предназначени за хранене на бебето, благодарение на закръглената форма на главата не трябва да се притеснявате за случайна повреда на устата на бебето, което прави устата на бебето е по-удобно.Дръжката е мека и удобна, тя е лесно да се запази.
[Безопасен и надежден] : Силиконов материал могат да издържат на температури от -4 ° С до 428 °С, подходяща за приготвяне на студени, топли и горещи течни и твърди продукти.Безопасен за употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна, също така поддържа температура на кипене и spay пара.
[Сладък форми] : Нашата детска посуда има 3 различни форми за избор, всяка в многоцветном дизайн, с уникални форми и ярки цветове, визуално стимулиращи и сензорно развитие на вашето бебе.Направете храненето по-забавно.
[Идеален подарък] : Силиконови прибори е идеално подходяща за хранене на бебето и обучение самостоятелно хранене, което го прави красив и практичен подарък за вашето дете.Ако сте недоволни от покупката си, моля, уведомете ни и ние ще работим с вас, за да се уверите, че сте доволни. Комплект детски силиконови лъжици и вилици за хранене Btrfe (кукурузно-жълт).

Опции за продукта

Свързани продукти