.

.

Ipetboom Гъби Декор Гъби Декор Гъби Аквариумная Пещера, 1 бр.. Рибни Подслон За Отглеждане на Скариди, Капак от Креветочной Терени, Аквариум, Гъби Пещера, Къща, Украса за ?

Ipetboom Гъби Декор Гъби Декор Гъби Аквариумная Пещера, 1 бр.. Рибни Подслон За Отглеждане на Скариди, Капак от Креветочной Терени, Аквариум,

BGN 0.33

Наличност
На склад

Тази скрита пещера - истински празник за вашите малки рибки и скаридиПещерата позволи да спре, за да посетите или да се крият, за да се намали стреса и да се сведе до минимум агресията.Това е украсата на аквариума ще ви визуална наслада на вас и вашите рыбкам.Отвори осигуряват място за преминаване, почивка или скриване на място за намаляване на стреса и агресията.Нашите гъбични подслон дават на креветкам пространство и уединение, която им е необходима за размножаване.След като влезете, те остават непокътнати и спокоен, което увеличава скоростта на тяхното размножаване. това е естествена украса за вашия аквариум, помещенное в аквариум с рибки!Смолата е на цвят и не избледняват и не променя цвета си след продължителен престой във вода!.подводен пейзаж за вашия аквариум с декорация Aquarium Mushroom Shelter украсете вашият аквариум и ще позволи на вашите рыбкам дълго време да се забавляват.Описание създаване на подводен пейзаж за вашия аквариум с декорация "Подслон за аквариумни гъби", за да декорирате аквариум, и постоянно се забавлявате с вашите риби.Характеристики Материал - смола - В комплекта е включен 1 бр. подслон за скариди.

Опции за продукта

Свързани продукти