.

.

Туморът на Пълен Комплект за Татуировки за Начинаещи Татуировка Захранване Комплект 8 Татуировка Мастило 10 Татуировка на Орел 2 Pro Татуировка на пишеща Машина Комп?

Туморът на Пълен Комплект за Татуировки за Начинаещи Татуировка Захранване Комплект 8 Татуировка Мастило 10 Татуировка на Орел 2 Pro

BGN 15.29

Наличност
На склад

?ТОЧНОСТ : Татуировочная машина Wormhole за очна линия и шейдирования работи по-бързо за създаване на фините линии, има по-голяма мощност за по-дълбоко проникване в кожата, създавайки ярък и траен цвят ?ИЗПЪЛНЕНИЕ : вземе подножието на педала и битумен кабел може да се осигури бърза и точна активиране на източника на захранване.Източник на захранване татуировки използва високо-производителни led цифров източник на захранване, който може непрекъснато извежда напрежение. ? СИГУРНОСТ : Ъпгрейд на ядрото на захранване и външен дизайн, максимум продължителност на живота и направете така, че татуировочная машина не може лесно да предизвика, използването на тази татуировочной машина е по-безопасно.Всички мастила, боядисани в положителни цветове и стерилизирани с гама радиация, което ги прави удобни за използване. ? БЕЗПЛАТНО РЪКОВОДСТВО : Вие ще получите професионално онлайн ръководство за създаване на комплект за татуировки, безплатни видео уроци по татуировкам и множество дизайни на татуировки. ? ГАРАНЦИЯ : Ако не можете да съберете или детайли, за да не работят, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние винаги ще ви дадем нашата професионална консултация.Освен това, ние гарантираме безплатно заменяне на всички наши изделия в рамките на един месец на гаранционния срок.

Опции за продукта

Свързани продукти