.

.

Банер за Томбола Подаръци за Хелоуин, Вечерни Украса, Черно, Лилаво, Златно, С Пайети, Венец Тиква, Прилеп, Призракът на Совата, на Черепа, Бонбони за Празнуване на Ка?

Банер за Томбола Подаръци за Хелоуин, Вечерни Украса, Черно, Лилаво, Златно, С Пайети, Венец Тиква, Прилеп, Призракът на Совата, на

BGN 6.49

Наличност
На склад

Високо качествоЛесно затвори телефона.Здрав и многократна употреба. ✓ Парти на прилеп за Хелоуин. ✓ Парти с духове на Хелоуин. ✓ Декор от бонбони за Хелоуин. ✓ Аксесоари за парти в чест на Хелоуин. ✓ Декор витрини за Хелоуин. ✓ Парти в костюми магьосник или лакомства. ✓ украса за тематични партита в чест на Хелоуин. ✓ украса за рожден ден на Хелоуин. ► Внимателно разточете и размотайте гирлянди.Поради фината природа на конци може да се бърка. ► Възможни са някои грешки в размери, поради ръчно измерване. ► Възможни са някои малки разлики между цветен тон на изображението и действителните предмети от светлинни ефекти, настройки на яркостта и контраста на монитора и т. ?Пратката съдържа-1 комплект банери с надпис "ТРИК или лечение" ръчно изработени във формата на тиква и 1 набор от рекламни банери с бонбони на Хелоуин, дължината на всяка нишка е 9,8 фута. ?УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - банер "ЗАКАЧВАНЕ или лакомство" идва с образа на прилеп-паяк и желейных капки. няма diy не се изисква предварително сглобена и готова за вывешиванию.Вие решавате къде да ги закача!! И банер с шоколадови бонбони с участието на призрак, тиква, на паяка, на черепа и на бухал в стил Хелоуин.Идеални за украса на парти в чест на Хелоуин, за да създадат вълшебната празнична атмосфера за вашите приятели и семейство!. ?По ПОВОД ИЗПОЛЗВАНЕТО на Тези аксесоари за партита се използват не само за да празнуват Хелоуин, но и са отлични за декоративни детски ясли, детски градини, дизайн на класните стаи, рожден ден, празник, костюмированной парти, моминско парти, можете да ги окачите на стената, двор, класна дъска, на верандата или веранда, са идеални за придаване на блясък и класа, партия и т. ?Високо качество-това са декоративни банери със специален дизайн, ръчна изработка и кт блестящи картички с високо качество, специален дизайн за Хелоуин.не е толкова просто расстегнуться или събори. ?За обслужване на клиенти RODUCT -Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 48 дни и гаранция от 24 месеца.Така че не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. ?Пратката съдържа-1 комплект банери с надпис "ТРИК или лечение" ръчно изработени във формата на тиква и 1 набор от рекламни банери с бонбони на Хелоуин, дължината на всяка нишка е 9,8 фута.

Опции за продукта

Свързани продукти