.

.

GIUIN Дървени Пръчки, Пръчици за хранене от сплав, Лесно се пере при висока температура, 10 чифта В опаковка, Не е Стоманена Нескользящая Дюза за миене на съдове, Пръчиц?

GIUIN Дървени Пръчки, Пръчици за хранене от сплав, Лесно се пере при висока температура, 10 чифта В опаковка, Не е Стоманена Нескользящая

BGN 33.90

Наличност
На склад

1 Пръчици за хранене с обща дължина 24 см (9,4 инча), за многократна употреба пръчки за хранене, битови пръчици за хранене, от сплав. Могат да се мият в съдомиялна машина, се препоръчва ръчно пране, за да се избегне повреда на покритието. Лек материал, лесен за употреба!Идеален както за ежедневна употреба, така и за ресторанти, хотели и кухни.Подходящ е за семейни хотели, пътуване, къмпинг и празнични партита, престижни ресторанти, барбекюта, прибори за хранене, готвене и т. За здравето на вас и вашето семейство се препоръчва не само за ден дезинфекцирани пръчици за хранене, но и да ги замени на всеки 3 месеца. Не е лесно да се промъкнат при ежедневна употреба.Остри дизайн посочи пръчици за хранене прави готвенето по-удобно и стабилно.Име на продукта : Пръчици за хранене Материал : сплав материалспецификации : 10 парцвет на продукта : сребрист Обхват : кухня, ресторант и т. Приложими хора : възрастни и т. 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 с Изключение на стоки, различни от хвърчила, показани на снимките на стоката.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, разберете. Тъй като е ръчно измерване, разликата е 3-5 мм, благодаря.5 Благодарим ви за вашето участие и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти