.

.

Настолна Пътека от изкуствена трева, 2 Опаковката 14 x 47,2 Инча, Настолна Пътека от Изкуствена трева със Зелени покритие, Кухненски Плотове за Хранене, Декорация за Пр?

Настолна Пътека от изкуствена трева, 2 Опаковката 14 x 47,2 Инча, Настолна Пътека от Изкуствена трева със Зелени покритие,

BGN 15.99

Наличност
На склад

100% Pe 【Високо качество】 Долната част на фалшива трева е направена от висококачествен материал, не скашивается и не поливается, здрав, не избледняват и не деформирана, трябва само да изплакнете с вода и подсушете при почистване. 【Размер на настолни пътеки】 1 опаковка настолни пътеки, изкуствена трева Размер : 14 инча x 47,2 инча.Вие също можете сами да посегнат на продукт в съответствие с вашите специфични изисквания. 【Естествена и реалистична】 Изкуствена трева PE мека и удобна.Както уникални тъмно зелено и светло зелени на цвят правят буйна трева и реалистична на външен вид.Гъста трева средна дължина осигурява добра опора за хоства на него елементи. 【Широко приложение】 Декорация на дома, в помещения и на открито, нашият декор на масата от билки за сватба/парти/на детската душа за младоженци, Коледа, Великден, Деня на Св.Също бегач с изкуствена трева може да се използва като подово килим. 【Лесно се почистват и се съхраняват】Покривки от изкуствена трева може да се опаковат в роли за удобство за носене и съхранение.Латексова облегалката е с удобно разположени отвори за добър дренаж, лесен за почистване.Идеален за пролетно-летните и есенни празници, сватби, тържества, партита, презентации, обслужване, сватбени и детски душове, рождени дни, коктейли, със сладкиши, десертни маси и много други.Идеална за сервиране на масата и за декорация на дома.

Опции за продукта

Свързани продукти