.

.

SYKSOL GUANGMING - Адаптер за електрически Пистолет за занитване, Адаптер за безжични бормашини с дръжка, Преносим инструмент за поставяне на Ядки, Инструмент за Смяната н?

SYKSOL GUANGMING - Адаптер за електрически Пистолет за занитване, Адаптер за безжични бормашини с дръжка, Преносим инструмент

BGN 32.98

Наличност
На склад

Материал : Изработен е от пластмаса, той е лек и здравГлава нитове изработени от стоманени сплави с висока твърдост, трайна, спестява време и усилия.Устойчива на плъзгане дръжка : Идва с удобен и плъзгане дръжка за удобство и по-голяма ефективност на работа.Използването на Този адаптер за занитване може да превърне вашата безжична бормашина в удобен инструмент за занитване.Приложение : Шестостенния прът може да се използва за электродрелей, динамометрических тренировки и т. на Помещение включва : 1 бр. x адаптер за занитване, 1 бр. x гаечен ключ, 3 бр. x корона за нитове (2,4 мм + 4,0 мм + 4,8 мм). Материал : Изработен е от пластмаса, той е лек и здрав.Глава нитове изработени от стоманени сплави с висока твърдост, трайна, спестява време и усилия.Устойчива на плъзгане дръжка : Идва с удобен и плъзгане дръжка за удобство и по-голяма ефективност на работа.Използването на Този адаптер за занитване може да превърне вашата безжична бормашина в удобен инструмент за занитване.Приложение : Шестостенния прът може да се използва за электродрелей, динамометрических тренировки и т. на Помещение включва : 1 бр. x Адаптер за занитване, 1 бр. x гаечен ключ, 3 бр. x корона за нитове (2,4 мм + 4,0 мм + 4,8 мм).Добре дошли в нашия магазин, ние имаме широка гама от стоки за вас избор.Безжична набор от Инструменти за пробиване с помощта на заклепочного пистолет, адаптер за клепальщика, аксесоари за ръчни електрически инструменти с вставной гайка.Характеристики : Ковочная корона от легирана стомана с добро качество, висока твърдост и устойчивост, изящна изработка. Шестограмен свързващ лост, подходящ за всички видове литиеви электродрелей, дори и електрическа бормашина може да се свърже за използване. Малки размери и лесна за осъществяване на по-ефективен.Функция орди нитове създава добър ефект, при който спойка не се губи.Можете да завършите пробиване, разширяване нитове и завъртане, ако имате бормашина.Параметри : Материал : въглеродна стомана и пластмаса Цвят : син Размер дюза : 2,4 mm 4,0 mm 4,8 мм Приложение : Електрическа ръчна бормашина, перфоратор, литиева електрическа бормашина направи си САМ пособия за обработка на дървесина, неръждаема стомана, тръби Помещение включва : 1 x адаптер за заклепок1 x ключ3 x флип-надолу корона Бележки за употреба : Моля, обърнете внимание, че диаметърът на дупката, избрани повратна връзка, трябва да бъде по-голям диаметър дръжки за занитване, в противен случай винт се заби.

Опции за продукта

Material:
Carbon steel and plastic
Color:
Blue
Nozzle size:
2.4mm 4.0mm 4.8mm
Application:
Electric hand drill, hammer drill, lithium electric drill
DIY supplies Woodworking, stainless steel, pipes:
Package Included:
1 x rivet adapter:
1 x key:
3 x Convertible Head:
Notes for use:
Please note that the diameter of the hole selected by the swivel joint must be larger than the diameter of the rivet handle, otherwise the screw will be stuck. :

Свързани продукти