.

.

Балсам за лапите на Kelbuna Kares за кучета. 2 унция защитен балсам за кучешки лапи Lick, лекува, възстановява и овлажнява Лапи, носовете и лактите. Защита на целия сезон, Нан?

Балсам за лапите на Kelbuna Kares за кучета. 2 унция защитен балсам за кучешки лапи Lick, лекува, възстановява и овлажнява Лапи, носовете

BGN 1.67

Наличност
На склад

Kelbuna Kares paw butter balm за кучета успокоява, защитава и спасява лапите на кучето си от въздействието на агресивни елементи и неравни повърхностиЛесен за нанасяне, този балсам е изработен от натурални съставки и е 100% чист. Хидратира и защитава - хидратиращ крем за броя на лапите за кучета отлично защитава лапите на кучето си.Изработен от естествени масла и восъци, лесно се нанася, помага да се успокои и да лекува напукани възглавничките на пръстите, сухота в носа на кучето.Отличен ремонт на кучешки лапи!.Носа на вашия домашен любимец суха, напукана?Нашият омекотител за кучешки лапи може да помогне!Използвайте като балсам за носа на кучето.Нашият восък за кучешки лапи, съдържащ натурални масла и восъци студено пресовано, осигурява моментално облекчение и дълготрайна защита.Лесна употреба : Почистете лапи и подсушете с тънък слой нанесете кученце восък, за да лапа на лапа и между пръстите на краката.Като алтернатива сложи лапи директно в балсам за лапите.Използвайте когато е необходимо.Идеален балсам за кучешки лапите на зимата. за гарантиране на 100% удовлетворение.Като малък семеен бизнес в САЩ, ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако не сте напълно доволни от нашите кучета детски tanhua, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Kelbuna Kares paw butter balm за кучета успокоява, защитава и спасява лапите на кучето си от въздействието на агресивни елементи и неравни повърхности.Лесен за нанасяне, този балсам е изработен от натурални съставки и е 100% чист. Хидратира и защитава - хидратиращ крем за броя на лапите за кучета отлично защитава лапите на кучето си.Изработен от естествени масла и восъци, лесно се нанася, помага да се успокои и да лекува напукани възглавничките на пръстите, сухота в носа на кучето.Отличен ремонт на кучешки лапи!.Носа на вашия домашен любимец суха, напукана?Нашият омекотител за кучешки лапи може да помогне!Използвайте като балсам за носа на кучето.Нашият восък за кучешки лапи, съдържащ натурални масла и восъци студено пресовано, осигурява моментално облекчение и дълготрайна защита.

Опции за продукта

Свързани продукти