.

.

Срок на съхранение, Здрава конструкция от желязната пластмаса, 20 см, Лесна инсталация, Издръжлив поставка за подправки за гардероба (Поставка за подправки с притеж?

Срок на съхранение, Здрава конструкция от желязната пластмаса, 20 см, Лесна инсталация, Издръжлив поставка за подправки за гардероба (Поставка

BGN 1.67

Наличност
На склад

Здрава конструкция : 20 см с кухненски органайзер за подправки със здрава конструкция, проектирана за 40 паунда за всяко ниво, което е много сигурно.Желязо и пластмаса, Благодарение на използването на висококачествени метални и пластмасови материали поставка за подправки не е лесно да се деформира, тя много е здрав за по-дълга употреба.Широко приложение : може да се използва за съхраняване на подправки, масло и т. Стенни полк е много подходящ за врати, шкафове, бани, и така нататък. Осъзнатата съхранение : Стенни-часова позволява по-добро използване на топ място, което и осигурява чисти и спретнати съхранение за възстановяване на чистотата в кухнята.Удобна настройка : Лека по тегло и компактен размер рафт за подправки поддържа монтаж на стикери и винтове.Здрава конструкция : 20 см. с кухненски органайзер за подправки със здрава конструкция, проектирана за 40 паунда за всяко ниво, което е много сигурно.Желязо и пластмаса, Благодарение на използването на висококачествени метални и пластмасови материали поставка за подправки не е лесно да се деформира, тя много е здрав за по-дълга употреба.Широко приложение : може да се използва за съхраняване на подправки, масло и т. Стенни полк е много подходящ за врати, шкафове, бани, и така нататък. Осъзнатата съхранение : Стенни-часова позволява по-добро използване на топ място, което и осигурява чисти и спретнати съхранение за възстановяване на чистотата в кухнята.Удобна настройка : Лека по тегло и компактен размер рафт за подправки поддържа монтаж на стикери и винтове. Осъзнатата съхранение : Монтиране на багажник позволява по-добро използване на топ място, което и осигурява чисти и спретнати съхранение за възстановяване на чистотата в кухнята. Широко приложение : може да се използва за съхраняване на подправки, ламели, масло и т., стенни полк е много подходящ за врати, шкафове, бани, и така нататък. Здрава конструкция : 20 см. с кухненски органайзер за подправки със стабилна конструкция е носещата способност на 40 паунда на всеки ред, много надежден.

Опции за продукта

Item Type:
Spice Rack
Material:
Iron, plastic.
PackageList:
1 x Spice Rack:
1 x Rod:
2 x Washer:
4 x Cover:
4 x Rubber Ring:
8 x Screw:
4 x Wall Plug:
1 x Sticker:
1 x Glue:
or:
1 x Spice Rack:
1 x Rod:
2 x Washer:
4 x Cover:
4 x Rubber Ring:
8 x Screw:
4 x Wall Plug:
1 x Sticker:
1 x Glue:
1 x Chopstick Holder:
1 x Spoon Holder:

Свързани продукти