.

.

Стойка за подправки Здрава конструкция Здрава Лесна инсталация, Рафтове за съхранение ширина 20 см., за врати (само стойка за подправки)

Стойка за подправки Здрава конструкция Здрава Лесна инсталация, Рафтове за съхранение ширина 20 см., за врати (само стойка за подправки)

BGN 8.32

Наличност
На склад

Широко приложение : Може да се използва за съхраняване на подправки, ламели, масло и т, стенни полк е много подходящ за врати, шкафове, бани, и така нататък. Лесна инсталация : лека по тегло и компактен размер, рафт за подправки поддържа монтаж на стикери и винтове.Здрава конструкция : 20 см. с кухненски органайзер за подправки със здрава конструкция, проектирана за 40 паунда за всяко ниво, което е много сигурно.Желязо и пластмаса : Благодарение на комбинацията от висококачествени железни и пластмасови материали поставка за подправки не е лесно да се деформира, тя много е здрав за по-дълга употреба. Осъзнатата съхранение : Стенни поставка позволява по-добро използване на топ място, което и осигурява чисти и спретнати съхранение за възстановяване на чистотата в кухнята.Широко приложение : Може да се използва за съхраняване на подправки, ламели, масло и т., стенни полк е много подходящ за врати, шкафове, бани, и така нататък. Лесна инсталация : лека по тегло и компактен размер, рафт за подправки поддържа монтаж на стикери и винтове.Здрава конструкция : 20 см. с кухненски органайзер за подправки със здрава конструкция, проектирана за 40 паунда за всяко ниво, което е много сигурно.Желязо и пластмаса : Благодарение на комбинацията от висококачествени железни и пластмасови материали поставка за подправки не е лесно да се деформира, тя много е здрав за по-дълга употреба. Осъзнатата съхранение : Стенни поставка позволява по-добро използване на топ място, което и осигурява чисти и спретнати съхранение за възстановяване на чистотата в кухнята. Осъзнатата съхранение : Монтиране на багажник позволява по-добро използване на топ място, което и осигурява чисти и спретнати съхранение за възстановяване на чистотата в кухнята. Широко приложение : може да се използва за съхраняване на подправки, ламели, масло и т., стенни полк е много подходящ за врати, шкафове, бани, и така нататък. Здрава конструкция : 20 см. с кухненски органайзер за подправки със стабилна конструкция е носещата способност на 40 паунда на всеки ред, много надежден.

Опции за продукта

Свързани продукти