.

.

САЩ оборудване запечатване Многофункционална PVC-тръба ZUSA-HT-4081 с работно налягане от 70 паунда на квадратен инч, ID: 50mm, OD: 62 мм, дължина: 5 метра.

САЩ оборудване запечатване Многофункционална PVC-тръба ZUSA-HT-4081 с работно налягане от 70 паунда на квадратен инч, ID: 50mm, OD: 62 мм,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Материал : PVC, Армировка : Стоманена телСорт : Хранително-Вкусовата.Твърдост : Мека (60 A - 80 A).Радиус на огъване : 35 mm. Метод на втвърдяване : .Материал : PVC, Армировка : стоманена тел.Сорт : Хранително-Вкусовата.Твърдост : Мека (60 A - 80 A).Радиус на огъване : 35 mm. Метод на втвърдяване : .Тази тръба от PVC с висока чистота, произведени от материали, съответстващи на изискванията на FDA и е сертифицирана по стандартите 3 A за храни, напитки, млечни продукти и фармацевтичната промишленост.Той също е подсилен стоманен тел, за да издържат на по-високо налягане и за намаляване на натрупването на статично електричество.PVC се използва за общи цели и могат да издържат на въздействието на широк спектър от химически вещества.

Опции за продукта

Свързани продукти