.

.

Сушилня за съдове от неръждаема стомана UPBEER, Поставка за съдове под мивка, Сушилни за съдове за малка кухня, Спестява място, лесен за сглобяване (Цвят: сребърен разм?

Сушилня за съдове от неръждаема стомана UPBEER, Поставка за съдове под мивка, Сушилни за съдове за малка кухня, Спестява място,

BGN 95.00

Наличност
На склад

Неръждаема стомана 304 : Никога не ръждясва, е много здрава, не трепериСпестяване на пространство : На стойка за съдове за готвене могат да се поставят чаши, чинии, прибори за хранене, кухненски прибори, дъски за рязане, всякаква всячину и други кухненски аксесоари.Не трепери : За подножках има нескользящие шапки, не са пълзящи, а огради, издигнат, за да се предотврати падането на чинии и ястия.Лесен монтаж : Съдомиялна машина лесна за поддържане и може да бъде събрана за 15 минути.Моля, внимателно измерва с размера на капак на гнездо и височина между шкафа и плота, преди да направите избор.Сушилня за съдове от неръждаема стомана, поставка за съдове под мивка, сушилни за съдове за малка кухня, спестява място, лесен за сглобяване ★ 65 см х 32 см х 52 см (Поставка за съдове с капацитет 10 бр.Размер на мивката по-малко от 62,5 см, 85 см х 32 см х 52 см (Поставка за съдове с капацитет 10 бр.Размер на мивката е по-малко от 82,5 см)Специфични размери са показани на фигурата. (Конвертиране на размери : 1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,394 инча) от Двете страни и отдолу са предназначени за съдове и дъска за табла ★ Функция : 1. Адаптивност : да Изсъхнат всичките си съдове, и сребърни изделия, без да заема място на кухненския плот. Спестяване на пространство : Поставка за прибори осигурява повече място без увеличаване на площад плотове, което я прави много удобна. Стационарно : Изработени от неръждаема стомана 304, много здрав, укрепени с винтове за по-устойчива поставка за прибори. Дишане : Увеличавам разстоянието между тарелками, което позволява да се избегне надраскване на съд, добър въздушен поток, останавливающий и премахване на бактерии, лесно се изсушава посуду5. Лесен монтаж : Поставка за прибори лесно се сглобява и може да бъде събрана за 15 минути. Измерва се размерът на изделия на ръка, тъй като технологията на измерване на всеки човек се различава от начина на измерване, и грешката е 1-2 инча. Срокът за доставка е 10-15 дни, а обемът на връщане-около 30 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти