.

.

Сушилня за съдове UPBEER над мивката От неръждаема стомана, здрава, стабилна, лесна за сглобяване, Голяма поставка за съдове, за да пести място на кухненската маса (Раз?

Сушилня за съдове UPBEER над мивката От неръждаема стомана, здрава, стабилна, лесна за сглобяване, Голяма поставка за съдове,

BGN 1.00

Наличност
На склад

Неръждаема стомана : Никога не ръждясва, е много здрава, не трепери, лесен за сглобяване 2 стила : поставка за съдове, без да се поставка за съдове и поставки за съдове с поставка за съдове.Спестява място : Поставка за прибори настанява гости в 14 бр чинии и 18 бр мисок.Влагоустойчив, отговарят на високи : Има подвижни източване на плоча, придающую вашата кухня е по-чист и организиран вид.Моля, внимателно измерва с размера на капак на гнездо и височина между шкафа и плота, преди да направите избор.Неръждаема стомана : Никога не ръждясва, е много здрава, не трепери, лесен за сглобяване. 2 стила : поставка за съдове, без да се поставка за съдове и поставки за съдове с поставка за съдове.Спестява място : Поставка за прибори настанява гости в 14 бр чинии и 18 бр мисок.Влагоустойчив, отговарят на високи : Има подвижни източване на плоча, придающую вашата кухня е по-чист и организиран вид.Моля, внимателно измерва с размера на капак на гнездо и височина между шкафа и плота, преди да направите избор.Закачалка за сушене на чинии над мивката от неръждаема стомана, здрава, стабилна, лесна за сглобяване, голяма поставка за съдове за кухненски плотове, спестявайки пространство Размера поставки за съдове : 83 см х 28 см х 64 м (специфични размери са на снимката, конвертиране на размери : 1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,394 инча) ★ Поставка за прибори настанява гости в 14 бр чинии с диаметър по-малко от 22 виж ★ Поставка за съдове с капацитет 18 бр. мисок диаметър по-малко от 15 см ★ Двете страни и отдолу са предназначени за съдове и дъска за табла. Адаптивност : Изсушаване на цялата си посуда, прибори за хранене сребро, без да заема целия си на кухненския плот. Спестяване на пространство : Поставка за прибори осигурява повече място без увеличаване на площад плотове, което я прави много удобна. Стационарно : Изработени от неръждаема стомана 304, много здрав, укрепени с винтове за по-устойчива поставка за прибори. Дишане : увеличавам разстоянието между тарелками, което позволява да се избегне надраскване на съд, добър въздушен поток, останавливающий и премахване на бактерии, лесно се изсушава купа 5.

Опции за продукта

Свързани продукти