.

.

YOKIVE 1 бр. Пластмасов Градуированный чаша от Полипропилен, За лабораторна употреба |Мерителна Чашка за течност, Отличен за лаборатория, кухня, ежедневна употреба (пр?

YOKIVE 1 бр. Пластмасов Градуированный чаша от Полипропилен, За лабораторна употреба |Мерителна Чашка за течност, Отличен

BGN 41.07

Наличност
На склад

√ГЪВКАВОСТ - Наши мензурки се използват за отмеривания епоксидна смола, боя или други течности в лабораторията, в кухнята и т, Имат добра устойчивост на киселини и много разпространените разтворители за използване в експериментални проекти. √ Което получавате - комплектът включва : 1 бр. мензурки капацитет от 500 мл общия размер на 3,46x4,13 инча (Д * В). √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази чаша е изработена от пластмаса полипропилен, който има добра устойчивост на киселини и основи, и могат да се мият с препарат за почистване. √ СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Тънки водосточни улей за лесно пълнене и изливане, ясна градуировки за лесно и точно четене. √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √ГЪВКАВОСТ - Наши мензурки се използват за отмеривания епоксидна смола, боя или други течности в лабораторията, в кухнята и т., Имат добра устойчивост на киселини и много разпространените разтворители за използване в експериментални проекти. √ Което получавате - комплектът включва : 1 бр. мензурки капацитет от 500 мл общия размер на 3,46x4,13 инча (Д * В). √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази чаша е изработена от пластмаса полипропилен, който има добра устойчивост на киселини и основи, и могат да се мият с препарат за почистване. √ СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Тънки водосточни улей за лесно пълнене и изливане, ясна градуировки за лесно и точно четене. √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √ГЪВКАВОСТ - Наши мензурки се използват за отмеривания епоксидна смола, боя или други течности в лабораторията, в кухнята и т., Имат добра устойчивост на киселини и много разпространените разтворители за използване в експериментални проекти.√ Какво получавате - комплектът включва : 1 бр. мензурки капацитет от 500 мл общия размер на 3,46x4,13 инча (Д * В).√НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази чаша е изработена от пластмаса полипропилен, който има добра устойчивост на киселини и основи, и могат да се мият с препарат за почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти