.

.

Abaodam 5 бр. Контейнер за Украса на Човешката Кошчета за отпадъци, Инструменти За Украса на Детска Урни, Спомен Урна За Кремация, Мини-Урна за домашни любимци, Банка За ?

Abaodam 5 бр. Контейнер за Украса на Човешката Кошчета за отпадъци, Инструменти За Украса на Детска Урни, Спомен Урна За Кремация, Мини-Урна

BGN 32.67

Наличност
На склад

МедМИНИ урна-Подходящ за съхранение на костен пепел вашия любим човек или домашен любимец, лека и изключително практични.МАЛКА -Подходяща за съхранение на костен пепел вашия любим човек или домашен любимец, лека и изключително практични. МАЛКИ урни за кремация, също практически банка за съхранение на някои дребни предмети у дома.МЕМОРИАЛ КУТИЯ за КРЕМАЦИЯ на домашни любимци - специална урна за погребение с плавни линии, ярък и блестящ външен вид за запаметяване на един от вашите любимци.мини-урна за праха.МИНИ-урна за кремация - ЛЕСНО да понася - малък размер, удобен за носене, не заема място в дома ви и чанта.С надежден печат вие винаги можете да го вземете със себе си.МИНИ урна-Подходящ за съхранение на костен пепел вашия любим човек или домашен любимец, лека и изключително практични.МАЛКА -Подходяща за съхранение на костен пепел вашия любим човек или домашен любимец, лека и изключително практични. МАЛКИ урни за кремация, също практически банка за съхранение на някои дребни предмети у дома.МЕМОРИАЛ КУТИЯ за КРЕМАЦИЯ на домашни любимци - специална урна за погребение с плавни линии, ярък и блестящ външен вид за запаметяване на един от вашите любимци.мини-урна за праха.МИНИ-урна за кремация - ЛЕСНО да понася - малък размер, удобен за носене, не заема място в дома ви и чанта.С надежден печат вие винаги можете да го вземете със себе си.Пратката включва 5 х погребалните шкатулок Характеристики - Това също може да бъде практически банка за съхранение на чай или други предмети, кремационные кошчета за човешкия пръст. - С такава изящна урной за праха, който може да възложи своите дълбоки мисли урни за съхранение на праха близките си хора на паметта. -Материал : Медна урна за кремация на човека - Произведени от висококачествен меден материал, който е траен и много безопасни за използване мини кошчета за майките. - За съхранение на костен прах на най-скъпите домашен любимец или любим за създаване на добри и трайни декоративни урни на паметта.

Опции за продукта

Свързани продукти