.

.

Магнитна гривна от мед Polldan за мъже | Гривна от чиста мед 6000 Гаус За мъже | Магнитни Гривни За мъже Повишена здравина | Мъжки магнитна гривна С регулируема дължина и к?

Магнитна гривна от мед Polldan за мъже | Гривна от чиста мед 6000 Гаус За мъже | Магнитни Гривни За мъже Повишена здравина | Мъжки

BGN 36.63

Наличност
На склад

? ЛИЧЕН ЛЕКАР - Стойността на мед се състои в това, да насочи енергия, изчистване от негативността и помага за балансиране на чакритеИзвестно е, че носенето на медни гривни помага при заболявания като ревматоиден артрит, болки в ставите, скованост, както и хронична остеоартроза.Предпазва от сърдечно-съдови заболявания и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. ? КАКВО Е МЕД - мек метал с една от най-високите проводимостей.Това е един преходен метал, сплав от калай, който е ярък и блестящ и има червеникаво-кафяви нюанси.Могат да бъдат покрити и черен цвят.Той широко се използва заради неговата топлина и електрически заряд. ? АСТРОЛОГИЯ - Мед има лечебен ефект върху тялото.Това помага да се контролира чувствата и премахва негативни емоции, като гняв и безпокойство.Това е духовно събужда и защитава ума и душата.Това предпазва от негативното въздействие на слънцето и Марс, които се дължат на неправилно разположението на планетите във вашия хороскоп. ? МОЩЕН ИСТОРИЯ - Страхотен усилвател и проводник на енергия, този загряващ минерал е узрял за това, за да ви помогне да се освободи презареждането и да предаде положителни вибрации.Медта може да се намери в много скъпоценни камъни - от малахит до тюркоаз и хризоколлы. ? САМО ЗА ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ - Допълнителна закопчалка и инструмент за регулиране на вече идват в атрактивна кутия за подарък.Втората закопчалката позволява да се разшири гривна, за да той се приближаваше към всяка ръка, запястью или глезена.Гривни на 100% хипоалергенни, не съдържат олово и никел.Ние предлагаме само най-доброто качество.Ако в никакъв случай не сте доволни - вие ще получите пълно възстановяване на сумата или замяна.

Опции за продукта

Свързани продукти