.

.

Универсален Багажник, Закачалка за Кърпи Електрически отопляеми кърпи за Баня, монтиран на стената Телевизор от Неръждаема Стомана Спестяване на пространство Plug ?

Универсален Багажник, Закачалка за Кърпи Електрически отопляеми кърпи за Баня, монтиран на стената Телевизор от Неръждаема Стомана Спестяване

BGN 1.33

Наличност
На склад

☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа [ДИЗАЙН МАТЕРИАЛ] : Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана, и в нея достатъчно място, за да побере голямо количество кърпи или престилки.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. [Пестене на ЕНЕРГИЯ] : Той е оборудван с екологично чиста енергийна ефективност мощност, която е достатъчно мощна, за да си кърпи в продължение на няколко минути!. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] : Този телевизор е лесно почистване с мека суха кърпа, когато лира студен. ☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. [ДИЗАЙН МАТЕРИАЛ] : Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана, и в нея достатъчно място, за да побере голямо количество кърпи или престилки.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. [Пестене на ЕНЕРГИЯ] : Той е оборудван с екологично чиста енергийна ефективност мощност, която е достатъчно мощна, за да си кърпи в продължение на няколко минути!. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] : Този телевизор е лесно почистване с мека суха кърпа, когато лира студен. ☛ Добре дошли в нашия малък магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.ОТЛИЧЕН за по-МАЛКИ ПРОСТРАНСТВА : Този компактен сешоар ви позволява да изсъхне на въздуха, дрехи, чаршафи, деликатеси, бельо, спортни сутиени, панталони за йога, спортни съоръжения и много други, не като при това няма никаква площ на пода; Лесно се монтира върху равна повърхност на стената с помощта на приложените оборудване; Използва се в перални помещения, спомагателни помещения, кухни, бани, гаражи или на балкона; Отлична система за сушене на дрехи за малки помещения в общежитията на колежите, апартаменти, вили, проходимост и кемпингАхспецификации : Име : Електрическа закачалка за полотенецматериал : неръждаема стомана 304 Номинално напрежение : 110 / 220 v Честота : 50 Hz Постоянна температура : 45 ±5 градуса по Целзий Клас на водонепропускливост : ip56 Време на загряване : 5 минути на Монтаж : стенен перфоратор Голям : Капацитет : 162 W Размер и тегло на продукта : 520*1100*120 mm (3,9 кг) Размер и тегло на опаковката : 580*1120 * 80 mm (4,9 кг) Малък : Мощност : 48 W Размер и тегло на продукта : 540*450* 120 мм (2 кг) Размер и тегло на опаковката : 600*470*80 мм (3 кг) Характеристики : Стенен монтаж .

Опции за продукта

Свързани продукти