.

.

RENSLAT 6 бр. Найлонови Коса С Дървена дръжка с Различни Размери, Определени Акварельных Акрилни, Маслени Четки за Рисуване, Стоки за Бродерия (Цвят: кафяв, размер: 6 бр.)

RENSLAT 6 бр. Найлонови Коса С Дървена дръжка с Различни Размери, Определени Акварельных Акрилни, Маслени Четки за Рисуване,

BGN 1.00

Наличност
На склад

Четка за основните суровини за коса от естествен найлонОбработена професионална дезинфекцией, подбор на най-добрите материали на фирма fine.Дръжка-четка с мастило, писалка с высококонцентрированной умерена еластичност, натиск на писалката избухва по естествен начин, събрани от върха, не мете, не пада косата, не Дяоци, трайна употреба, гладка, много лесно се нанася с четка.Дръжка, столкнувшаяся с инородным тяло, согнута, смочена в гореща вода и с върха на пръстите приложен към добра форма, могат бързо да се възстанови.Подходящ за студенти, любители и артисти, най-добрият подарък за семейството и приятелите.Четка за основните суровини за коса от естествен найлон.Обработена професионална дезинфекцией, подбор на най-добрите материали на фирма fine.Дръжка-четка с мастило, писалка с высококонцентрированной умерена еластичност, натиск на писалката избухва по естествен начин, събрани от върха, не мете, не пада косата, не Дяоци, трайна употреба, гладка, много лесно се нанася с четка.Дръжката е изправена пред инородным тяло, согнута, смочена в гореща вода и с върха на пръстите вля в добра форма, може бързо восстановитьподходит за студенти, любители и артисти, най-добрият подарък за семейството и приятелите [Класификация на цветовете] 6 бр. [неща] найлонови косми [форма на писалка] на върха на главата [неща] хромирана медна тръба за химикалки опаковка : 6 бр. Топъл съвет е : Допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти