.

.

Скоби за кабели CHEFBEE 8 Бр., Органайзер за Управление на кабели, Система Самозалепващи Притежателите на Кабели, Универсални Скоби за всички Компютърни, Електрически ?

Скоби за кабели CHEFBEE 8 Бр., Органайзер за Управление на кабели, Система Самозалепващи Притежателите на Кабели, Универсални Скоби

BGN 2.24

Наличност
На склад

Какво е специалното на тези лепило телени скоби?Лесно се монтира на всяка гладка повърхност, здрава и широко използвани скоби, универсални скоби за дома, офиса и автомобилаТези кабелни скоби са отлични консумативи за широк спектър от кабели, включително и компютърни / телевизионни кабели, захранващи кабели, USB кабели, мрежови кабели и така нататък.Определя скоба е в състояние да поддържа по-дебели кабели Скоби са идеални за кабели с диаметър до 0,40 инча, като например телефонни кабели и дори коаксиални кабели.Скоби за закрепване на кабел може да се използва за по-малки тръби или маркучи.Лепкава скоба за притежателя на кабел със самозалепваща подложка осигурява надеждно сцепление с повърхности.Пакетът включва : 8 × Кабелни скоби. ☀ Съхранявайте маса в чистота и ред - кабелни скоби chef Bee ще помогнат на кабелям да бъдат организирани и лесно достъпни, когато те ще трябва да направят тези загроможденные кабели и на кабели на бюрото, телевизор, блок за захранване, картотечных шкафове, компютър или мобилен телефон по-удобни като организатор. ☀ Многофункционални - тези скоби за кабел може да се използва като настолен държач на кабела, като притежателят на химикалки, като притежателят на четка за зъби или зарядно устройство за телефон, гъвкав и лесен за инсталиране, където и да сте пожелали. ☀ Е подходящ за всякакви повърхности - нашият титуляр за зарядно устройство подходяща за стени, пластмаса, дърво, стъкло, метал или с каучук. Той ще ви помогне лесно да се организира кабел у дома, в офиса, в кабина или на друго работно място. ☀ Какво е специалното на тези лепило телени скоби Quick Синьо -?Лесно се монтира на всяка гладка повърхност, здрава и широко използвани скоби, универсални скоби за дома, офиса и автомобила.Тези кабелни скоби са отлични консумативи за широк спектър от кабели, включително и компютърни / телевизионни кабели, захранващи кабели, USB кабели, мрежови кабели и така нататък.Определя скоба е в състояние да поддържа по-дебели кабели Скоби са идеални за кабели с диаметър до 0,40 инча, като например телефонни кабели и дори коаксиални кабели.

Опции за продукта

Свързани продукти